Kuva: AOP

Apu: Neljäs avioliitto rauhoitti Markku Aron: "Vaikka ihastun herkästi, annan asian olla"

10.03.2017 13:38 - Anna Hopi

Laulaja Markku Aro katuu joitakin ihmissuhteissa tekemiään virheitä.

Iskelmän kiintotähti Markku Aro on viihdyttänyt kansaa vuosikymmenten ajan. 67-vuotias mies muistelee Apu-lehden haastattelussa yksityiselämänsä kiemuroita, joita on riittänyt. Aro on paraikaa naimisissa neljättä kertaa.

Yhtään suhteistaan hän ei ole lopettanut kevyellä kädellä, vaikka päättyneitä avioliittoja on takana kolme. Hän liikuttuu lehden haastattelussa pohtiessaan menneisyyttään. Eroja on tullut muun muassa uskottomuuden takia. Jokainen ero on ollut tähden sanojen mukaan raskas, ja rikkonut jotain sisältä.

2000-luvun alussa laulaja eli hetken sinkkuelämää, joka toimi myös jonkin aikaa. Markku Aro toteaa, että hän kuitenkin tarvitsee toisen ihmisen vierelleen, jotta punaviinin juominen ja syömistottumukset pysyisivät aisoissa, ja elämässä pysyisi ilo mukana.

Viitisen vuotta sitten Aro avioitui 25 vuotta nuoremman puolisonsa kanssa. Hän toteaakin, että neljäs kerta toden sanoi. Silti, on miehessä edelleen se pilke silmäkulmassa olemassa.

- No, kerran päivässä voisi ihastua johonkin asiaan. Mutta jos kysyt naisista, niin kyllä minä aika herkästi ihastun. Mutta jätän sen ihastumisen nykyään oman onnensa nojaan. Annan vain silmän levätä, hän nauraa.

Arolle tyytyväinen liitto on tuonut rauhaa elämään, jolloin ei ole tarvetta katsella muualle.

Lähde: Apu.

Lue myös: Markku Aro paljastaa rakkaimman hittinsä: "Ei koskaan poistu keikkasetistä"

Lue myös: Markku Aro: "Laulaminen on ihana ammatti!"

Kilpailut

Uusimmat