Kuva: AOP

Huh mikä show! Katso upeat kuvat Saara Aallon areenakeikalta

16.04.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aallon ensimmäisellä omalla areenakeikalla nähtiin myös mielenkiintoisia vierailevia esiintyjiä, kuten Michael Monroe ja X Factor -voittaja Matt Terry.

Saara Aalto toteutti eilen suuren unelmansa, kun hän esiintyi omalla jättikeikallaan Hartwall Arenalla. In my Wildest Dreams -niminen konsertti oli ehtaa visuaalista ja musiikillista ilotulitusta, ja lavalla nähtiin Aallon lisäksi myös mielenkiintoisia vierailijoita.

Lavalla nähtiin muun muassa Saara Aallon Voice of Finland -valmentaja Michael Monroe, joka on innolla kannustanut entistä suojattiaan kansainvälisen menestyksen kynnyksellä. Aalto kilpaili Voice of Finlandissa vuonna 2012 ja sijoittui toiseksi.

Michael Monroe ja Saara Aalto (kuva: AOP)

Toinen merkittävä vierailija oli Saara Aallon X Factorissa päihittänyt Matt Terry. Kaksikko esitti yhdessä muun muassa eeppisen Bohemian Rhapsody -kappaleen.

Matt Terry ja Saara Aalto (kuva: AOP)

Keikan aikana Aalto duetoi myös pikkusiskonsa Suvi Aallon kanssa.

(kuva: AOP)

Show’n aikana kuultiin lukuisia X Factorista tuttuja biisejä, kuten The Winner Takes It All, Chandelier ja Let It Go. Lisäksi nainen lauloi jo aiemmin julkaistuja omia kappaleitaan, kuten Uuden musiikin kilpailusta tutun No Fear -kappaleen.

Aallon yllä nähtiin illan aikana toinen toistaan upeampia pukuja. Nainen oli aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa, että hänellä on show’ssa peräti 12 eri esiintymisasua.

Katso alta vielä lisää kuvia eiliseltä suurkeikalta:

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Saara Aalto yllättää: Uutta musiikkia Grammy-palkitun huipputuottajan kanssa!

Lue myös: Saara Aalto avautuu yhteistyöstä brittiläisen laulajatähden kanssa: "Meillä synkkasi sikahyvin"

Lähde: Celeb Mix

Kilpailut

Uusimmat