Kuva: Mikko Räsänen

Hector, 70, pursuaa energiaa - minikiertue tulossa syksyllä!

23.05.2017 08:10 - Anna Hopi

Laulaja Hector konsertoi ensi syksynä kolmella paikkakunnalla.

Hector juhlisti viime syksynä 50-vuotista uraansa juhlakiertueella. 70-vuotias laulajatähti on edelleen niin hyvässä vireessä, että yleisölle on annettavaa. Hän haluaa jatkaa juhlintaa kesäfestareilla ja ensi syksynä järjestettävällä minikiertueella, joka kattaa kolme paikkakuntaa.

– Juhlakiertueeni onnistui niin hyvin, että päätin jo tuolloin, ettei asia jää tähän, vaan että juhlinta jatkuu myös vuonna 2017. On myös hienoa päästä esiintymään pitkästä aikaa kesäisen Suomen festivaaleilla, Hector kertoo.

Hector & His Power Band konsertoi torstaina 9. marraskuuta Finlandia-talossa Helsingissä, sunnuntaina 12. marraskuuta Tampere-talossa ja maanantaina 13. marraskuuta Turun Logomossa.
 
Tulevana kesänä Hector nähdään muun muassa Toto-yhtyeen kanssa Haminassa 28. heinäkuuta, Tammisaaressa 29. heinäkuuta ja Joensuussa 30. heinäkuuta.

Hector kertoi äskettäin kokemuksistaan Vain elämää -sarjassa. Hän paljasti muun muassa miksi artistit oikeasti itkevät sarjassa valtoimenaan musiikkiesitysten aikana. Katso juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat