Antti Ketonen kokeilee soolouraa - uuden kappaleen takana Lauri Tähkä

23.08.2017 11:45 - Anna Hopi

Neljänsuora-yhtyeen laulaja Antti Ketonen kokeilee siipiään sooloartistina.

Laulaja Antti Ketonen on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut soolomateriaalia, ja ensimmäinen singlelohkaisu on Olisitpa sylissäni. Nauravainen mies vakuuttaa haastattelussa, ettei Neljänsuora-yhtyettä olla laittamassa telakalle. Päinvastoin - iskelmäyhtye juhlistaa ensi vuonna 20-vuotista taivaltaan. 

Ennen sitä on kuitenkin Antin vuoro loistaa.

- Soolon kokeileminen tuntuu jännältä, koska olen tehnyt Neljänsuoran kanssa töitä jo 19 vuotta. Yhtyeessä tehdään kompromisseja, mutta nyt saan siinä sivussa toteuttaa omaa näkemystäni, laulaja iloitsee.

Ajatus soolourasta lähti Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Hän tajusi, että haluaa kokeilla jotain erilaista ja esittää myös popahtavampaa musiikkia. Uusi, 25. elokuuta päivänvalon näkevä Olisitpa sylissäni on juuri tällainen popkappale.

- Hain fiiliksiä omasta elämästäni biisin tunteikkaaseen maailmaan, minullakin on kuitenkin elettyä elämää takana 39 vuotta, on ehtinyt tapahtua paljon. Ammensin myös kaveripiirissä sattuneista jutuista, hän kertaa.

Kappaleen taustalta löytyy tunnettu tekijätiimi - Samuli Sirviön tuottaman biisin on tehnyt Lauri Tähkä ja sanoittajana on Tähkän lisäksi Sinikka Svärd.

- Saimme Lauri Tähkän kanssa Iskelmä Gaalassa idean yhteistyöhön, ja pistimme heti toimeksi. Late teki biisin ja antoi vinkkejä tulkitsemiseen, Ketonen kertoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Antti Ketonen yllättää: "En käy lähes koskaan baareissa"

Lue myös: Neljänsuoran Antti Ketonen: "Fanien keskuudessa syntyy 4S-lapsia"

Lue myös: Neljänsuoran Antti Ketonen: ”Perheistä ei juuri puhuta keikkabussissa”

Kilpailut

Uusimmat