Kuva: AOP

Ultra Bra nousee Hartwall Arenan lavalle joulukuussa

28.08.2017 09:05 - Reija Saarinen

Kesällä Ultra Bra nähtiin kolmella festarikeikalla.

Kesällä kolme festarrikeikkaa vetänyt Ultra Bra hemmotelee fanejaan nousemalla joulukuussa Hartwall Arenan lavalle. Keikka nähdään 15. joulukuuta ja lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanataina 4. syyskuuta Ticketmasterissa.

- Yleisön vastaanotto yllätti bändin täysin. Kesän keikat olivat meille todella unohtumattomia kokemuksia. Oli hienoa nähdä vanhaa ja uutta yleisöä, ja keikat olivat aikamoista yhteislaulun juhlaa. Näistä esiintymisistä tuli voimakas halu kajauttaa vielä kotikaupungissamme Helsingissä. Samalla meille tarjoutuu myös mahdollisuus esittää vähän kattavammin meidän materiaalia. Oli kuitenkin paljon biisejä, mitä ei ehditty festareilla soittaa”, yhtyeen johtohahmo Kerkko Koskinen kertoo.

Vuonna 2001 lopettanuta yhtyettä on pidetty sukupolvensa äänenä, ja sittemmin bändin musiikki on jatkanut voittokulkuaan myös sukupolvelta toiselle.

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Sinä lähdit pois, Minä suojelen sinua kaikelta, Tyttöjen välisestä ystävyydestä sekä Savanni nukahtaa.

Kilpailut

Uusimmat