Kuva: Mikko Räsänen

Johanna Koivu ja Juha Lagström jättivät Elonkerjuun lopullisesti - tekee paluun uudella solistilla!

06.09.2017 09:53 - Anna Hopi

Yhtyeella on nyt uusi TV:stä tuttu solisti.

Elonkerjuu -yhtye jäi tauolle vuonna 2015, jolloin bändin jäsenet pääsivät pitkän keikkailujakson jälkeen tuumaustauolle. Sen tuloksena Johanna Koivu ja Juha Lagström lähtivät yhtyeestä. Nyt Elonkerjuu palaa uudistuneella kokoonpanolla.

Uutena solistina ja viulistina tullaan keikoilla kuulemaan The Voice of Finlandista tuttua Osku Ketolaa.

- Pelonsekaisia ajatuksia ja valtavaa innostusta -sitä tunnen nyt. Ei ole helppoa ottaa solistin roolia kahden hienon nokkamiehen jälkeen. Ketään en pysty korvaamaan, siksi on pakko pysyä rehellisesti omana itsenä. Toivottavasti pystyn tuomaan Elonkerjuuseen jotain virkistävää ja uutta, perinteitä ja pitkää historiaa kunnioittaen, odotan innolla uusien Elonkerjuu-laulujen syntymistä, Osku kertoo bändin Facebook-sivuilla.

Yhtyeeseen kuuluu tällä hetkellä Osku Ketolan lisäksi Lenni Paarma, Antero Naali ja Simo Ralli.

Katso alta kuva bändin uudesta kokoonpanosta.

"On aika suunnata energiat muihin asioihin"

Solistin paikan jättäneellä Juha Lagströmillä on haikeat tunnelmat. Mies kuitenkin toteaa, että on jo aika siirtyä eteenpäin.

- Pitkien pohdintojen jälkeen olen päättänyt jättäytyä pois Elonkerjuu- yhtyeestä. Olen keskustellut asiasta Lennin, Anteron ja Simon kanssa hyvässä sovussa. Minun on aika nyt suunnata energiani muihin asioihin. Kiitos bändille, faneille ja kaikille teille, joiden kanssa olen saanut tehdä matkaa Elonkerjuu-taipaleeni aikana, mies lähettää terveisensä.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Solisti Juha Lagström julkaisi soolosinglen - mikä on Elonkerjuun tulevaisuus?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat