Kuva: Mikko Räsänen

Hectorin kiertueelle lisäkonsertti

07.09.2017 09:25 - Reija Saarinen

70-vuotias Hector on täynnä energiaa.

Huhtikuussa 70 vuotta täyttänyt Hector on täynnä energiaa. Se näkyy myös keikkakalenterissa, sillä alun perin kolmen konsertin mittaiseksi suunniteltu juhlavuotiskiertue on saanut yhden lisäkeikan.

Lisäkonsertti järjestetään Helsingin Finlandia-talolla 10. marraskuuta. Tämän keikan lisäksi Hector nähdään Finlandia-talolla 9. marraskuuta sekä Tampereella ja Turussa.

– Vuosi sitten järjestetty Juhlakiertueeni onnistui niin hyvin, että päätin jo tuolloin, ettei asia jää tähän. Juhlinta jatkuu myös vuonna 2017. Nyt marraskuussa toteutetaan jälleen vuosien perinteisiini kuulunut konserttitriangeli eli konsertit Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan konsertteja oli tarkoitus olla vain yksi per paikkakunta, mutta onhan se aivan mahtavaa, että Helsingissä kysyntää riittää kahden konsertin verran, Hector kertoo.

KIERTUE & LIPUT

Lipunmyynti lisäkonserttiin Finlandia-talolle 10.11. alkaa huomenna perjantaina 8. syyskuuta!

Liput alkaen 59,50 euroa / 54,50 euroa.

Hector & His Power Band konsertoi torstaina 9. marraskuuta Finlandia-talossa Helsingissä, sunnuntaina 12. marraskuuta Tampere-talossa ja maanantaina 13. marraskuuta Turun Logomossa.

Kilpailut

Uusimmat