Kuva: Mikko Räsänen

Senni, 23: "Laitoin Lauri Tähkän kappaleen soimaan ja mieheni alkoi kyynelehtiä"

13.09.2017 12:00 - Mikko Räsänen - Luettu 1 706 kertaa

Suomalaiset kertoivat Iskelmän kilpailussa rakkaimpia biisimuistojaan.

Iskelmän synttäriristeily järjestetään 12.-13.10. Risteilyllä esiintyvät Lauri Tähkä, Kaija Koo, Neon 2, Antti Ketonen ja Mikko Harju. Risteilyn kunniaksi Iskelmän nettisivuilla oli kilpailu, jossa suomalaiset pääsivät kertomaan rakkaimpia biisimuistojaan noiden artistien tuotannoista. 

Yksi vastaajista oli 23-vuotias Senni, joka kertoi, että oli onnistunut yhdellä Lauri Tähkän kappaleella tavoittamaan sen rakkauden, jota hän ja hänen miehensä tuntevat toisiaan kohtaan.

"Oli ilta ja pimeä, istuimme miehen kanssa sohvalla. Katselin miestäni hänen huomaamatta, ja mietin mielessäni, miten olenkaan onnellinen tämän miehen kanssa ja hän on minun! Olemme molemmat herkkiä, ja siinä tuli ajatus, että haluan kertoa miehelleni nyt kuinka paljon mä sitä rakastan ja että haluan olla hänen kanssaan koko loppuelämäni."

"Sain miehen huomion itseeni ja otin häntä kädestä kiinni, kerroin hänelle tunteistani ja haluistani, sen jälkeen laitoin soimaan Lauri Tähkän Sinä olet minun -biisin. Sitä kuunnellessa mies otti minut kainaloon ja näin, miten kyyneleet valuivat häneltä ja itsekkin siinä herkistyin ja halasin vaan tiukasti miestäni. Kappale on herkistävä ja menee hyvin ihon alle. Sillä kappaleella voi kertoa puolisolleen kuin tärkeä hän on sinulle ja mitä ajattelet hänestä?"

Lue lisää risteilystä ja osta liput täältä

Kuuntele alta Lauri Tähkän Sinä olet minun. 

Lue myös: Iskelmän synttäriristeilyllä viihdyttävät Kaija Koo ja Lauri Tähkä!

Arvostele artikkeli

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat