Kuva: Mikko Räsänen

Antti Ketonen hämmentävästä keikkatilanteesta: "Nahkahousujen persus repesi"

13.10.2017 17:00 - Anna Hopi

Laulaja joutui pari vuotta sitten keikallaan tiukan paikan eteen.

Neljänsuoran solisti Antti Ketonen on esiintynyt Neljänsuoran kanssa lähemmäs parikymmentä vuotta. Matkaan on mahtunut monenlaisia tilanteita. Iskelmän synttäriristeilyllä artisti kertoi kohdanneensa lavalla pahimman pelkonsa.

- Pahinta on, että jos housut putoavat tai repeävät kesken show'n - ja molemmat tilanteet ovat sattuneet minulle, hän sanoo.

- Joskus on kauhea kiire lavalle. Ennen lavalle menoa kiinnitetään kaikenlaisia korvamonitorilaitteita, ja saatan huomata siinä, ettei minulla ei ole vyötä housuissa ollenkaan. Alan pomppimaan lavalla, niin housut tippuvat, jos olen käynyt vähän liikaa lenkillä.

Tragikoominen nahkahousujen repeäminen sattui pari vuotta sitten kesken Neljänsuoran keikan.

- Hyppäsin rumpukorokkeelta ylöspäin ja nostin jalkoja ylös, niin tunsin, kun nahkahousujen persus repesi. Keikkaa oli jäljellä vielä 40 minsaa, niin koko loppukeikan lauloin naama yleisöön päin. Tunsin, miten nahkahousun palje lepattaa selkäpuolella, Antti muistelee naureskellen.

- Meidän rumpalin Johanin ilme kertoi, ettei hän pysty tähän. Olen normaalisti lavalla sellainen liikkuja. Siinä sai kyllä miettiä, että pysyy koko ajan naama yleisöön päin. Peruutin pois lavalta taaksepäin takahuoneeseen, eikä yleisö huomannut mitään. Encorekin käytiin vetämässä vielä niillä samoilla housuilla.

Lue myös: Antti Ketonen yllättää: "En käy lähes koskaan baareissa"

Kilpailut

Uusimmat