Kuva: Mikko Räsänen

Elias Kaskinen purki erotuskan kappaleeseen: "Mielentilani oli tunnoton ja kipeä"

09.12.2017 08:45 - Anna Hopi

Laulaja Elias Kaskinen teki kappaleen eronsa jälkeisestä tuskasta.

Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien uusin single Haloo julkaistiin perjantaina.Yhtyeen solisti kertoo biisin aiheen olevan suoraan hänen henkilökohtaisesta elämästään.

- Kappale on kirjoitettu yli vuosi sitten. Se on ollut kansiossa odottamassa julkaisuaan. Menimme Eppu Kososen kanssa studioille, ja tuollaista tuli ulos. Mielentilani oli tunnoton ja kipeä, kun kirjoitimme biisiä, Elias Kaskinen sanoo.

- Ruudusta ja sosiaalisesta mediasta välittyy usein ruusuinen kuva ja elämän huippuhetket, mutta tottakai tässä tunnetaan koko elämän kirjo. Biisi on väkevä hetken ja tilanteen kuvaus. Ihminen, joka on kokenut saman, tietää, mistä kappaleessa lauletaan.

Seurustelukuvioistaan vaitonaisen laulajan on kerrottu eronneen Jenni Vartiaisesta vuoden 2017 alussa. Aiheesta ei puhuta sen enempää, mutta 25-vuotias Kaskinen myöntää, että kappale kertoo hänen erostaan.

- Sitä se on ehdottomasti. Sehän sanotaan kappaleessakin: "kun jaetaan lusikat ja ystävät, ei mulle jäänyt yhtäkään"... laulaja kertoo.

- Biisi kertoo siitä, kun elämässä tapahtuu niin paljon asioita, että mikään tunne ei enää pääse sisällesi, eikä ulos sinusta. Keho ja mieli menevät sulkutilaan. Olet unenomaisessa valvetilassa, etkä oikein tiedä, kuka olet. Olo on aika psykedeelinen, hän sanoo.

Miten tuollaisesta olotilasta päästään eteenpäin?

- Aika on paras lääke. Täytyy jaksaa tarpoa ja lusikoida. Pikku hiljaa löydät uudet näköalat elämässä, hän kuvailee.

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Elias Kaskinen, 25, rakastumisesta: "Koko elämäsi pyörii toisen ihmisen ympärillä"

Kilpailut

Uusimmat