Kuva: MTV

Tähdet, tähdet -voittaja Elias Kaskinen: "Olen halunnut näyttää ihmisille myös heikompia hetkiäni"

11.12.2017 13:30 - Anna Hopi

Laulaja Elias Kaskinen on elänyt työntäyteisen vuoden, joka on vetänyt jaksamisen rajoille.

Laulaja Elias Kaskisella on takanaan menestyksekäs vuosi. Kiireisen keikkakesän jälkeen on tullut Alasti-klubin televisiointia, Mökkireissu-ohjelman kuvauksia ja viimeisimmäksi tähti voitti Tähdet, tähdet -ohjelman. Vaikka Kaskisen ympärillä on ollut hypeä ja positiivista uutisointia, hän sanoo, että haluaa näyttää ihmisille muutakin kuin menestymistä.

Se näkyy siinä, millaisia asioita laulaja julkaisee sosiaalisessa mediassa.

- Olen halunnut näyttää myös heikompiani hetkiäni. Olen puhunut Instagram-storiesissani siitä, että välillä väsyttää ja pitkät päivät uuvuttavat. On hyvä, ettei yritä esittää ihmisille, että olet yli-ihminen, hän sanoo.

- Kun kuvasimme syyskuussa Alasti-klubin TV-versiota, minulla oli poskiontelontulehdus. Olin voimakkaalla lääkityksellä, kun kuvasimme ohjelmaa. Silloin jouduin puristamaan, se oli ikävää. Tekeminen oli kuitenkin niin kivaa, ettei se haitannut kovin paljoa, Elias Kaskinen sanoo.

- Tähdet, tähdet -ohjelmaan olen suhtautunut vakavasti, ja olen treenannut paljon fyysisesti ja laulamista. Olen pudottanut elämästä pitkät yöriekkumiset kaupungilla ja kiinnittänyt enemmän huomiota oikeanlaiseen ruokavalioon. Tämä on vaatinut kuukausien ajan pitkäjänteistä kurinalaista tekemistä, hän huokaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Kova työ kannatti, sillä Kaskinen äänestettiin sunnuntaina Tähdet, tähdet -ohjelman voittoon. Toiselle sijalel jäi kilpakumppani Jannika B.

- Ensi viikolla saa syödä, juoda, nukkua ja valvoa vähän vapaammalla kädellä, laulaja hymyilee.

Elias Kaskinen suunnittelee lähtevänsä Tähdet, tähdet -ohjelman kuvauksien jälkeen mökille. Joulun jälkeen hän lähtee kuukaudeksi perheensä kanssa Australiaan.

- Eri aikavyöhykkeelle pääseminen auttaa pääsemään kaikesta irti. Puhelin pirisee väkisin lomallakin, mutta kun olet itse hereillä kun muut nukkuvat Suomessa, et pysty olemaan samalla tavalla mukana tässä oravanpyörässä, hän toteaa.

Kuuntele Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien uusin kappale Haloo alta.

Lue myös: Elias Kaskinen, 25, rakastumisesta: "Koko elämäsi pyörii toisen ihmisen ympärillä"

Kilpailut

Uusimmat