Kuva: Senja Rapila

Suomalaisartistit kertovat tarinoita itselleen tärkeistä kappaleista - katso ketkä ovat mukana

27.03.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Iskelmä kietoituu Tärkeimmät-ohjelmasarjan ympärille pääsiäisenä.

Iskelmän Tärkeimmät-ohjelmasarjassa artistit ovat päässeet paljastamaan heidän lempikappaleensa ja tarinat niiden takaa. Iskelmän pääsiäinen viritetään ohjelmasarjan teeman ympärille.

Koko pääsiäisen ajan kuullaan lempibiisejä eri artisteilta. Artistit ovat saaneet valita kaksi toisen artistin kappaletta, joilla on ollut suuri merkitys heille. Tämän lisäksi tunnin aikana soitetaan myös artisti kolme omaa kappaletta, jotka ovat määritelleet heidän uransa suuntaa.

Esimerkiksi suurin osa Anssi Kelan uraan ja tuotantoon vaikuttaneista artisteista ovat olleet ulkomaalaisia. Kela listaa lapsuuden idoliksi ehdottomasti Michael Jacksonin

- Teimme broidin kanssa yhteishankinnan, kun olimme isovanhemmilla käymässä Lahdessa. Löimme viikkorahamme yhteen ja menimme kirjakauppaan ostamaan Michael Jacksonin Off The Wall -albumin. Se on ensimmäinen levy, jonka olen ostanut, eikä silloin menneet rahat hukkaan. Se on edelleen yksi kovimmista albumeista, jonka tiedän, hän sanoo juontaja Satu Kotosen haastattelussa.

Popedan nokkamies Pate Mustajärvi on taas paljastanut, että Dave Lindholmin, Tuomari Nurmion ja Juice Leskisen Coitus Int -yhtyeen myötä Mustajärvi tajusi, että rock-musiikkia voi tehdä myös suomeksi.

- Ilman näitä kolmea olisin luultavimmin jäämässä eläkkeelle Logomolta hitsarin hommista, hän kertoo. 

Katso alta pääsiäisen Tärkeimmät-aikataulu. 

Lue myös: Anssi Kela avautuu Michael Jackson -fanituksesta - paljastaa nyt, osaako moonwalkia

Lue myös: Pate Mustajärvi ensikohtaamisestaan suomirock-legendan kanssa - "Mietittiin että v*ttuileeko se"

Kilpailut

Uusimmat