Kuva: Getty Images

Jymy-yllätys! ABBA tekee uutta musiikkia!

27.04.2018 14:26 - Iiro Myllymäki

ABBA on äänittänyt uutta materiaalia ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen.

Ruotsalaisen popin superyhtye ABBA tekee uutta musiikkia. Asiasta kertovat monet ruotsalaiset tiedotusvälineet. ABBA ei ole levyttänyt uutta materiaalia 35 vuoteen. Uuden musiikin vahvistaa yhtyeen manageri Görel Hanser tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan, että yhtyeeltä julkaistaan kaksi uutta kappaletta. Toinen kappale, I Still Have Faith In You,  on tarkoitus esittää yhdysvaltalaisella NBC-kanavalla ja brittiläisellä BBC-kanavalla jo joulukuussa.

"Meillä kaikilla neljällä oli tunne, että 35 vuoden jälkeen olisi hauskaa palata yhteen ja mennä yhdessä studioon. Ja näin teimme. Oli kuin aika olisi pysähtynyt ja kuin olisimme olleet vain lyhyellä lomalla", yhtye kirjoittaa tiedotteessa.

Vuodelle 2019 ABBA on valmistellut hologrammiesityksiä, joiden myötä bändi lähtee kiertueelle virtuaalisesti. Tämän kerrotaan antaneen yhtyeen jäsenille inspiraatiota myös uuden musiikin levyttämiseen.

"Me olemme ehkä tulleet vanhemmiksi, mutta kappale on uusi. Ja se tuntuu hyvältä", yhtye kertoo.

Agnetha Fältskogin, Björn Ulvaeusin, Benny Anderssonin ja Anni-Frid Lyngstadin muodostama ABBA oli aktiivinen vuosina 1972-1982. Yhtyeen levyjä on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta.

Lue myös: Supersuosittu Mamma Mia! -elokuva saa jatko-osan - tutut näyttelijät mukana

Lähde: Aftonbladet

Kilpailut

Uusimmat