Kuva: Essi Nylund

Jannika B herkistyi uutta singleään tehdessään - "Istuin pianon ääressä ja itkin silmät päästäni"

31.05.2018 08:15 - Iiro Myllymäki

Jannika B:n tuleva kappale käsittelee irti päästämistä.

Laulaja Jannika B, 33, on julkaissut uutta musiikkia. Häneltä on julkaistu uusi single En luovu susta koskaan, jolla on laulajalle aivan erityinen henkilökohtainen merkitys. Jannika B herkistyi Radio Novan Iltapäivän haastattelussa puhuessaan kappaleesta, jonka hän on kirjoittanut ajatellen pientä Martta-tytärtään.

- Kertosäkeessä laulan ”hetken aikaa ollaan niin kuin aina ennenkin, en luovu susta koskaan vaikka irti päästänkin”. Olen tehnyt sen tyttärelleni. Siinä ajatuksessa on jotain tosi kaunista. Ainahan sanotaan, että lapset ovat meillä vain lainassa ja joskus suurinta rakkautta on päästää irti, Jannika B kertoo.

Jannika B:lle kappaleen työstäminen oli pitkä prosessi, sillä sen valmistumisessa kesti noin kaksi vuotta. Näiden kahden vuoden aikana kappaleella on ehtinyt olla peräti neljä eri kertosäettä. Lopulliseen versioon nainen päätyi työstäessään kappaletta pianon ääressä.

- Istuin siinä pianon ääressä ja itkin silmät päästäni. Tajusin, että tässä on nyt jotain. Yleensä, jos kappale koskettaa ja kyyneleet rupeavat virtaamaan, tietää, että on onnistunut säveltämään tai sanoittamaan jotain, mikä voi liikuttaa muitakin, Jannika B sanoo.

Vaikka kappale on omistettu Jannikan ja hänen puolisonsa Toni Wirtasen tyttärelle, naisen mukaan siinä on universaali sanoma.

- Meillä kaikilla on elämässä ihmisiä, jotka ovat tosi tärkeitä, mutta joskus on parasta kaikille, että päästää irti ja kulkee omia polkuja, Jannika B tuumii.

Lue myös: Jannika B kävi hauskan keskustelun Martta-tyttären kanssa - Twitterissä nauretaan tytön lohkaisulle

Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat