Kuva: Senja Rapila

Jukka Poika julkaisi lempeän tsemppibiisin: "Tämä ei ole urheilua, vaan tämä on elämää"

27.05.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Uudet Kurkota tähtiin ja Sano se taas -kappaleet julkaissut Jukka Poika paljastaa tulevan kesän olevan kiireinen, sillä vientiä työn puolesta riittää.

Kaksi uutta sinkkubiisiä perjantaina (25.5.) julkaissut laulaja Jukka Poika, oikealta nimeltään Jukka Rousu, 37, kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa, että molemmat kappaleet ovat saaneet kuulijoilta hyvin positiivisen vastaanoton.

- Mikäpä siinä, toisaalta ihmiset ovat nyt hirveän hyvällä tuulella kun on tuollainen ilma. Voihan se olla, että sitten kun tulee huonompi sää, niin tulee myös valitusta, Jukka Poika nauraa.

Kurkota tähtiin ja Sano se taas -kappaleet yhtä aikaa julkaissut artisti kertoo, että uusista biiseistä muodostuu yhdessä ”kiva kokonaisuus.”

- Mitä enemmän saa julkaista musiikkia, niin sen mukavampaa. Albumillista ei vielä ollut raitoja, mutta kaksi oli, joten laitettiin sitten ne ulos, Jukka Poika toteaa.

Kappale täynnä lempeää tsemppihenkeä

Jukka Poika kertoo, että molemmat uudet kappaleet ovat seurausta ”luovuuden ryöpsähdyksestä,” jonka hän koki lopputalvesta. Mies toteaa Kurkota tähtiin -biisin olevan inhimillisen tuntuinen kokonaisuus, joka antaa urheilullisista voimabiiseistä poiketen kuuntelijalle lempeää tsemppihenkeä.

- Tämä ei ole urheilua, vaan tämä on elämää. Elämässä on erilaisia vivahteita, ja eräitä niistä ovat lämpö sekä inhimillisyys suhteessa muihin ihmisiin. Luonne ja käytös, niitä ei voi unohtaa siinä menestymisen tavoittelussa, että tasapaino säilyy, mies kuvailee tuoretta kappalettaan.

- Tässä laulussa lauletaan mielestäni siitä tasapainosta, minä, menestys ja ihmiset, Jukka Poika jatkaa.

Kesällä riittää vientiä

Jukka Poika toteaa tulevan kesän olevan omalta osaltaan melko kiireinen ja musiikin sekä työntäyteinen.

- Voisi sanoa, että normaali kesä siltä osin, sillä vientiä riittää.

Laulaja kertoo, että kesän lomailu rajoittuu hänen kohdallaan muutamiin päiviin kerrallaan, eikä pitkää vapaata ole suunnitelmissa.

- Tavallaan sitä ajattelee, että olisi ihan kivaa pitää lomaa. Toisaalta sitten kesä on niin hyvää aikaa keikkailla, että se ei tunnu yhtään raskaalta, Jukka Poika jatkaa.

Kesän vapaapäiville miehellä tuntuu olevan kuitenkin jo selvät suunnitelmat. Hän haaveilee viettävänsä mahdollisimman paljon aikaa ulkona.

- Ehkä jos saisi soutuveneen tänä kesänä hankittua ja laiturin laitettua. Kasvimaahommia ja kitkemistä riittää koko kesäksi, Jukka Poika kertoo suunnitelmistaan.

Kuuntele Jukka Pojan uusi kappale Kurkota tähtiin -alta.

Lue myös: Jukka Poika: "Naureskelen välillä omalle artistiminälleni"

 Lue myös: Jukka Poika meni naimisiin - julkaisi suloisen kuvan

Kilpailut

Uusimmat