Kuva: Toni Lund

Iskelmä Gaala tulee jälleen: "Suuri yhteinen juhla, jossa käsinkosketeltava tunnelma"

17.10.2018 09:00 - Reija Saarinen

Gaalan lipunmyynti starttaa perjantaina.

Iskelmä Gaala, vuoden upein juhla järjestetään Tampere-talossa perjantaina 15. helmikuuta 2019. Jo 14. kertaa järjestettävän Iskelmä Gaalan lipunmyynti alkaa perjantaina 19. lokakuuta.

Lippujen oston suhteen kannattaa olla nopea, sillä gaala on ollut joka vuosi loppuunmyyty. Viime vuonna liput vietiin käsistä, jo ennen esiintyjien julkistamista.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden 2018 parhaat artistit ja julkaisut, joita yleisö pääsee äänestämään vuosiäänestyksessä.

- Ainutlaatuisen Iskelmä Gaalasta tekee se, että kuuntelijat äänestävät voittajat ja yleisö on myös eturivissä jännittämässä ja kannustamassa suosikkejaan. Tässä gaalassa ei päästetä kyynistä tuomaristoa katkaisemaan artistien ja yleisön välistä yhteyttä. Kyseessä on suuri yhteinen juhla, jonka käsinkosketeltava tunnelma on vastustamaton. Artistit rakastavat esiintyä tässä tapahtumassa ja he ottavat palkinnot vastaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella, toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Tänäkin vuonna luvassa on Ojalan mukaan gaala, joka ei jätä kylmäksi.

- Gaalan ohjelmiston suunnittelu ja esiintyjäkaartin kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja luvassa on jälleen todellinen hittikavalkadi maamme kovimpien artistien johdolla. Esiintyjät julkistetaan marraskuun alussa, jatkaa Ojala.

Tampere-talo aloittaa anniskelun Ison salin katsomoihin osassa kevätkauden esityksistään. Katsomoanniskelu toteutetaan myös Iskelmä Gaalassa. Anniskelutapahtumissa konserttivieras voi viedä erikseen merkitylle anniskelualueelle väliajalla tai ennen näytöstä ostamansa juoman. Kaikki anniskelumyynti tapahtuu edelleen vain talon aulatiloissa. Tampere-talon aitio A sekä parveke ovat ikärajattomia ja niissä ei ole anniskelua. Koko muu permanto ja lisäkatsomo toimivat anniskelualueina ja ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta.

Iskelmä Gaalan eniten palkittu artisti on Juha Tapio, joka on tehnyt kaksi vuoden iskelmäksi äänestettyä kappaletta (Kaksi puuta v. 2008, Sinun vuorosi loistaa 2015), palkittu kolme kertaa vuoden miesartistina (2008, 2013, 2015) ja kolme kertaa vuoden albumista (Kaksi puuta 2008, Hyvä voittaa 2011, Sinun vuorosi loistaa 2015). Yhteensä Juha on kerännyt gaalassa 12. palkintoa. Toisena gaalataulukossa on Lauri Tähkä kymmenellä palkinnolla. 

Gaalan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 19. lokakuuta klo 09.00 Lippupisteessä ja Tampere-talon lipputoimistossa. Liput alk. 62 €.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat