Kuva: Mikko Räsänen

Vuoden suurin radiohitti selvisi - arvaatko kuka suomalaisartisti ylsi ylivoimaiseen voittoon?

02.01.2019 16:22 - Henna Koste

Hittiä soitettiin 10 000 kertaa.

Antti Ketosen elokuussa 2017 julkaistu debyyttisingle Olisitpa sylissäni on virallisesti vuoden 2018 soitetuin radiokappale. Se on soinut jopa 40 asemalla yhteensä kaikkiaan 9117 kertaa. Olisitpa sylissäni on ylivoimainen ykkönen, sillä listan kakkosella on soittokertoja 5951. Platinaa striimannut biisi oli tänä vuonna myös useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale.

Kappale valittiin viime keväänä Iskelmä Gaalassa Vuoden iskelmäksi. 

- Kappale oli jo sitä ennen kasvanut tosi isoksi. Se konkretisoitui itselleni vasta Iskelmä Gaalassa. Joskus mietin, että jos alkaisin laulamaan sitä ratikkapysäkillä, kuinka moni lähtisi messiin. Minulla ei ole aiemmin ollut tuollaista kappaletta, että ihmiset tuntevat sen, artisti naurahti aiemmin Iskelmän Iltapäivässä Satu Kotosen haastattelussa. 

Samuli Sirviön tuottaman kappaleen on tehnyt Lauri Tähkä ja Matti Mikkola. Sanoittajana on Tähkän lisäksi Sinikka Svärd.

-Tämä on mieletön juttu ottaen huomioon kuinka paljon isoja biisejä viime vuonna julkaistiin. En voisi kuvitella parempaa alkua soolouralle. Tästä on hyvä ponnistaa levy ulos, Antti Ketonen sanoo Warnerin tiedotteessa. 

Tällä hetkellä Neljänsuorastakin tuttu Antti Ketonen valmistelee keväällä julkaistavaa esikoisalbumiaan. Levyn uusin single Niin kaunis on pauhannut myös jo radioissa. 

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Antti Ketonen, 40, ei haaveile perheestä: "Olen kuitenkin loppujen lopuksi aika vaikea ihminen"

Kilpailut

Uusimmat