Kuva: Universal

Ville Valo & Agents julkaisi toisen singlen - kuuntele ikoninen Badding-laulu Ikkunaprinsessa

04.01.2019 12:15 - Lauri Kujanpää

Ainutlaatuisen yhteistyön tiimoilta tehty albumi näkee päivänvalon 15. helmikuuta ja sen jälkeen yhtye aloittaa mittavan kiertueen.

Ville Valo & Agents -yhteistyön toinen single julkaistiin tänään 4. tammikuuta 2019. Kyseessä on Rauli Badding Somerjoen laulu Ikkunaprinsessa, joka enteilee tulevaa Ville Valo & Agents -albumia.

Näin yhtyeen Esa Pulliainen kertoo kappaleesta uunituoreessa tiedotteessa.

”Ikkunaprinsessa/Glendora oli vuonna -82 vähän yllättävä valinta Baddingiltä uudeksi singlebiisiksi. Jotenkin oma fiilis sovittajana oli, ettei tämä ole tarpeeksi rokkia. Sainpahan ensikosketuksia siitä, miltä tuntuu olla aina väärässä. Kappale sai välittömän suosion ja muodostui Baddingin comeback-hitiksi ja on yhä vielä tärkeä osa suomalaisen iskelmämusiikin soundtrackia. Paluu alkuperäiselle rikospaikalle Finnvox-studioille lähes 40 vuotta myöhemmin oli täynnä fiilistä. Mukana kolme alkuperäisrikollista (Risto Hemmi, Kai Pulliainen ja minä). Sovitus on tällä kertaa rokkaavampi ja Ville duunasi hienon moniäänisen lauluarrin, joka istuu biisiin täydellisesti. Hyvät biisit eivät vanhene koskaan.”

Ainutlaatuisen yhteistyön tiimoilta tehty, legendaarisen Rauli "Badding" Somerjoen lauluihin pohjautuva albumi näkee päivänvalon 15. helmikuuta ja sen jälkeen yhtye aloittaa mittavan kiertueen. Osa keikoista on jo loppuunmyytyjä.

Kuuntele Ikkunaprinsessa alta.

Lue myös: No nyt! Ville Valo & Agents -albumi julkaistaan ensi vuoden alussa

Lue myös: Ville Valo & Agents julkaisi ensimmäisen kappaleen - mukana myös pätkä Baddingin laulua

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat