Kuva: Emmi Moilanen

Darude paljastaa suosikki Euroviisu-kappaleensa sekä ikimuistoisimman konserttinsa - "Paras ikinä!"

11.02.2019 14:45 - Lauri Kujanpää

Darude ottaa ylpeänä sen vastaan, miten ikinä sijoittuukaan Euroviisuissa.

Darude, 43, astelee Euroviisuihin edustamaan Suomea ja kertoo Voice.Fi:lle, että voittoa lähdetään tavoittelemaan, sillä onhan kyseessä kilpailu

- Viisutavoite pitää olla sen takia, että on suomalainen ja sinne on menossa, joten voitto on tietenkin mielessä. Sen verran pehmentelen, että musiikin tekeminen ei yleensä ole minulle kilpailua, Darude sanoo ja jatkaa:

- Varsinkin viisufanit tekevät tästä veristä kilpailu. Tietenkin, jos se perinteinen "Finland zero points" -lausahdus tulee, niin sekin otetaan vastaan rinta kaarella, sillä tähän asti asiat on tehty niin hyvin kuin pystyy. Loppuun asti mennään!

Darude kertoo, että on seurannut Euroviisuja, ja paljastaa, mikä on hänen suosikkikappaleensa.

- Onhan niitä tullut seurattua ja sieltä on jäänyt paljonkin asioitakin mieleen, kuten esimerkiksi meidän Lordi, joka oli erilainen. Usein kysytään, että mikä on minun lempiviisukappale ja se on Johnny Loganin Hold Me Know.

Darude soittaa vuosittain noin 50-70 konserttia, ja on tehnyt niitä hurjan määrän urallaan. Eräs keikoista nousee kuitenkin ylitse muiden.

- Suomi 100 -konsertti oli ehdottomasti paras keikka ikinä. Siellä oli villi yleisö, upea ilotulitus, lavakattaus oli mahtava, ja sai edustaa rakasta kotimaataan, Darude hehkuttaa lopuksi.

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova sekä KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Darude yllättyi positiivisesta vastaanotosta - "Yleensä p*skan määrä on suurempi"

Lue myös: Kolumni: Daruden valinta viisuedustajaksi on valtava riski - Yleltä täyskäännös viime vuodesta

Kilpailut

Uusimmat