Kuva: Emmi Moilanen

Sannin massiivinen lavashow hiljensi keikkatahtia: "Haluan hengailla kavereideni kanssa"

03.07.2019 18:00 - Senni Loikala

Uuden Trippi-levyn vastikään julkaissut Sanni esiintyy kesän suurimmilla festivaaleilla, mutta varaa aikaa kesästä nauttimiseen myös siviilissä.

Poptähti Sanni, oikealta nimeltään Sanni Kurkisuo, 26, hiljensi keikkatahtiaan kesän ajaksi. Keikkakalenterissa on merkintöjä pitkälti vain suurimpien musiikkifestivaalien kohdalla. Sanni kertoo Voice.fi:n haastattelussa, minkä takia jättää välistä esiintymiset useilla pienemmillä festivaaleilla.

- Meidän lavashow on toteutettu tavallista isommilla resursseilla, ja lavarakennelmamme ei mahtuisi pienempien festivaalien lavoille. Tuomme paikalle kerrostalon verran screen-näyttöjä ja niillä pyörii älyttömän siistejä 3D-grafiikoita kasvoistani erilaisina versioina, Sanni valaisee ja lisää naurahtaen:

- Ehkä screenejä on sittenkin rivitalon verran.

Viime kevät oli kiireistä aikaa poptähdelle, kun hänellä oli noin 40 keikkaa. Kovimman työrupeaman jäätyä taakse, Sanni tahtoi uudistaa keikkojen sisältöä kesäksi.

- Olen ehtinyt sovittamaan vanhoja biisejä uusiksi live-esiintymisiä varten. Sen ansiosta niistä kuuluu vahvemmin, mikä on näkemykseni asioista nykyään. Olen ollut kyynärpäitä myöden tekemisen tuoksinnassa.

Sannin Trippi-levyllä ovat esimerkiksi kappaleet Jacuzzi, Pornoo ja Hei kevät. (kuva: Iiro Myllymäki)

Kesästä nauttimista

Aiempina kesinä Sanni keikkaili niin tiuhaan, ettei vapaa-aikaa ollut merkittävästi. Näin poptähti kuvailee edellisten kesien työtahtiaan:

- Tein niin paljon keikkaa, etten ehtinyt muuta kuin käydä kääntymässä kotona ja lähteä taas.

Tänä kesänä Sannilla on mahdollisuus nauttia kesästä myös siviilissä. Kun keikkojen välillä on vapaata, hän tahtoo ottaa mahdollisimman rennosti ja lähteä spontaanisti mukaan erilaisiin menoihin.

- Aion ottaa kesästä ilon irti. Haluaisin käydä yöpyöräilemässä, uimassa, istua terassilla ja hengailla kavereideni kanssa. On huippua, kun ei tarvitse niin usein jättäytyä töiden takia pois kivoista vapaa-ajan jutuista ystävien kanssa.

- Tänä kesänä haluan päästää irti kontrollista ja valvoa joskus myöhään, kun ei aina tarvitse olla seuraavana päivänä niin pirteänä. Mielestäni kaikille tekee hyvää ottaa joskus irtiotto omasta perusarjestaan.

Lue myös: Sanni paljasti biisit, joista hän saa eniten palautetta: 'Se hurjistutti ihmisiä ennen julkaisua'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat