Kuva: AOP

Popedan lopettamisesta uutisoitiin laajalti - nyt Pate Mustajärvi tarkentaa sanomisiaan IS:lle

03.12.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Pate Mustajärvi vakuuttaa Ilta-Sanomien haastattelussa, että Popedan lopettamisesta ei ole tehty päätöstä.

Viime viikon loppupuolella uutisoitiin laajalti, että suosikkiyhtye Popeda on aikeissa lopettaa. Tieto perustui Pate Mustajärven, 64, Kalevalle antamaan haastatteluun, jossa mies kertoi siitä, miten koronavirus oli muuttanut yhtyeen suunnitelmia.

- Minulla oli suunnitelma, että Popeda olisi painanut tämän kesän festarit ja syksyn klubirundin. Ensi vuonna Popeda olisi tehnyt vain kesän, ja sitten koko homman olisi voinut laittaa pakettiin, Mustajärvi kertoi Kalevalle.

Nyt mies haluaa kuitenkin Ilta-Sanomien haastattelussa oikaista sanomisiaan ja vakuuttaa faneille, että Popedan lopettamisesta ei ole tehty päätöstä. Hän kertoo antaneensa ympäripyöreän lausunnon väsyneenä, ja sitten uutisointi lähti laukalle.

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan viime kesälle tarkoitetut festarikeikat toteutuvat ensi kesänä ja tälle syksylle kaavaillut klubikeikat näiden jälkeen.

- Sitten istumme tuttuun tapaan bändin ja managementin kanssa alas ja mietimme, että mitäs seuraavana vuonna tehdään, Mustajärvi sanoo IS:lle.

Tällaisella vuosi kerrallaan -mentaliteetilla Popeda on toiminut jo pitkään.

- Tähän väliin nyt tuli tällainen helvetti, mutta hommat jatkuvat, kun se on ohi. Voisi sanoa, että Popedan tulevaisuus näyttää tällä hetkellä vähän samalta kuin koko ihmiskunnan tulevaisuus. Ikinä ei voi tietää, mitä huomenna tapahtuu, Mustajärvi sanoo IS:n haastattelussa.

Popeda on yksi suomirockin ahkerimmista bändeistä. Pate Mustajärvi muistelee, että vuonna 1977 perustettu bändi on pitänyt vain yhden, vuoden mittaisen tauon ennen kuin koronavirus pakotti uudelle tauolle.

Lue myös: Pate Mustajärvi on vähentänyt lentämistä ilmastonmuutoksen takia: "Tämän hetken tärkein asia"

Lue myös: Pate Mustajärvi lapsuudestaan: 'Täysin päinvastainen kuin yleensä ajatellaan'

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat