Kuva: AOP

Sunrise Avenuen stadionkeikat siirtyvät - "Yritetään nyt selviytyä"

16.04.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

Yhtyeen keulakuva Samu Haber pysyy luottavaisensa sen suhteen, että kyseessä on viimeinen kerta, kun keikkoja joudutaan siirtämään.

Jättisuosittu Sunrise Avenue siirtää Olympiastadionin keikkapäivämääriä jälleen koronapandemian vuoksi. Uudet keikkapäivämäärät ovat  8. ja 9. heinäkuuta 2022.

- Onneksi tämä näyttää siltä, että kyseessä on viimeinen kerta, kun konsertteja siirretään. Yritetään nyt selviytyä poikkeuksellisista olosuhteista, jotta rockia voidaan soittaa täysillä vielä tulevaisuudessa, yhtyeen keulakuva Samu Haber kommentoi.

Jo ostetut liput käyvät myös uusille keikkapäivämäärille.

Sunrise Avenuen ura alkoi aikoinaan vahvasti ja debyyttialbumi On the Way to Wonderland oli valtava menestys, josta hitiksi nousi varsinkin kappale Fairytale Gone Bad. Seuraava albumi Popgasm ei taas yltänytkään odotuksiin ja Haber ei itsekään uskonut levyn mahdollisuuksiin.

- Muistan, kun lähetin kappaleen The Whole Story levy-yhtiöille ja bändille ja sanoin, että tässä se on, ykkössinkku. En kuitenkaan uskonut edes omia sanojani, Haber kertoi SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa juontaja Matti Mäki-Kokkilalle ja jatkoi:

- Tuo kappale meni kuitenkin listaykköseksi Saksassa, mutta se tippui sieltä aika nopeasti pois. Se ei siis jatkanut liitoamme.

Voice.fi, Iskelmä, SuomiRock ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Festarikesä supistuu - nyt kolme jättitapahtumaa on ilmoittanut siirtyvänsä kesään 2022

Lue myös: Sunrise Avenuen stadionkeikat siirtyvät! "Ensi vuonna nähdään"

Lue myös: "Historian suurin floppi" - Samu Haber muistelee toisen Sunrise Avenue -albumin julkaisua

Kilpailut

Uusimmat