Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaisartistit valtaavat Himoksen - uutuustapahtumassa esiintyy muun muassa Haloo Helsinki

22.02.2022 10:15 - Lauri Kujanpää

Lavalle kapuavat esimerkiksi Haloo Helsinki, Vesala sekä Antti Tuisku.

Himoksen monipuolinen tapahtuma-alue saa uuden festivaalin, kun ensimmäinen PopPark juhlitaan viihtyisässä Himos Parkissa elokuun toisena viikonloppuna 12.-13. elokuuta

PopParkiin saapuvat 2010-luvun suurin kotimainen yhtye Haloo Helsinki!, ainutlaatuisen soolouran tehnyt, lukuisista jättihiteistään tunnettu Kaija Koo, Suomen kuumin viihdyttäjä Antti Tuisku, monilahjakas artisti ja lauluntekijä Vesala sekä kuudella vuosikymmenellä suomalaisia yhteislauluun piiskannut Popeda.

(kuva: AOP / Ville Honkonen)

PopParkin antia ovat myös Mökkitie-, ja Suomen muotoisen pilven alla -radiohiteistä tuttu Arttu Wiskari, kesällä ainutlaatuisella kokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, discopopin suunnannäyttäjä Erika Vikman, uuden nousun soolourallaan tehnyt Ressu Redford, ihon alle pop-tulkinnoillaan hiipivä Ellinoora, kahdeksan albumia julkaissut Emma-palkittu ABREU, Cheekin ja Robinin biiseissä vieraillut ja nykyisin soolouraa tekevä Nelli Matula, Pohjola-kappaleellaan läpilyönyt Olli Halonen ja herkkä tulkitsija, platinaa striimannut VIIVI.

- Mikä sen mukavampaa kuin viettää elokuista iltaa hyvässä seurassa, loistavien esiintyjien viihdyttämänä Himos Parkin loistavissa puitteissa. Tervetuloa viihtymään!, toteaa tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Himos Park on suunniteltu tapahtumakäyttöön. Alue on asfaltoitu ja katettua tilaa sekä sisävessoja löytyy runsaasti. Alueella on paljon ravintolapalveluita sekä hyvä näkyvyys molemmille lavoille.Himoksen alueella on monipuolinen majoitustarjonta. Valittavana on mökki- ja hotellimajoitusta sekä caravan- ja leirintäpaikkoja. Lisätietoja tapahtuman ja Himos Lomien verkkosivuilta.

Viikkoa ennen PopParkia Himoksella juhlitaan niin ikään ensimmäinen Himos Metal Festival.

PopParkin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä tiistaina 22.2. klo 9.00.

Ohjelma:

PE 12.8. Olli Halonen, Ressu Redford, Ellinoora, Arttu Wiskari, Popeda, Kaija Koo, Haloo Helsinki!

LA 13.8. VIIVI, Nelli Matula, ABREU, Erika Vikman, Maustetytöt X Agents, Vesala, Antti Tuisku

Liput:

2 pv 99e

1 pv 59e

2 pv VIP 179e

1 pv VIP 109e

Lipunmyynti: www.poppark.fi

Ikäraja: K-18

Lue myös: Iskelmä Festivaalien ohjelma täydentyy - lavalle kapuaa muun muassa Lauri Tähkä

Lue myös: Iskelmä Gaala siirtyy maaliskuulle - "Artistikattaus tulee säilymään lähes ennallaan"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat