Kuva: Anni Ylkänen

Lauri Tähkä pohtii, mikä on menestyksen salaisuus - allekirjoittaa Pave Maijasen lausunnon asiasta

12.03.2022 17:49 - Lauri Kujanpää

Tähkä on ehdolla Iskelmä Gaalassa useassa eri kategoriassa.

Lauri Tähkä, 48, on yksi Suomen menestyneimpiä muusikoita. Iskelmä Gaalassa useassa eri kategoriassa ehdolla oleva Tähkä uskoo, että salaisuus suosioon löytyy muun muassa kovasta työstä ja siitä, että ei esitä muuta kuin on.

- On tehty paljon töitä, tehty biisejä ja keikkailtu. Yritän olla läsnä enkä halua esittää mitään muuta kuin mitä olen. Luotan vahvasti omaan polkuuni ja tunteeseen, mikä milloinkin on, Tähkä pohtii Voice.fi:n haastattelussa.

- Nöyryys on myös tärkeää. Kyllä ihmiset aistii, jos nokka nousee pystyyn. On muuten outoa olla haastattelussa pitkästä aikaa, Tähkä jatkaa nauraen.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

Tähkä on säveltänyt urallaan valtavan määrän hittejä. Mies sanoo, että laulut syntyvät aina eletystä elämästä.

- Se vaatii paljon työtä, että pystyy olla mukana tässä sirkuksessa. Se ei ole aina helppoa ja yksinkertaista. Pave Maijanen on joskus sanonut, että 10 prosenttia on lahjakkuutta ja 90 prosenttia kovaa työtä. Hän oli oikeassa.

Tähkä myös ylistää fanejaan.

- On mahtavaa, kun fanit ovat olleet aina mukana tässä, ja fanit ovatkin sellainen timantti, jota pitää vaalia ja kohdella silkkihansikkain.

Lauri Tähkä nousi vuosituhannen alussa suureen suosioon Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmona. Vuonna 2011 muusikko siirtyi menestyksekkäälle soolouralle.

Kaikki Voice.fi:n artistihaastattelut löydät Podplaysta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Lauri Tähkä häpesi ensin hittinsä sanoituksia - "Tämä on niin ihastumisbiisi"

Lue myös: Lauri Tähkä poistettiin myymälästä - "Kuin olisin pahempikin myymälävaras"

Kilpailut

Uusimmat