Kuva: Emmi Moilanen

Vesalan herkkä musiikkivideo hurmaa - "Meni kylmät väreet"

03.12.2022 18:15 - Sanni Seppä

Vesalan uudesta Testamentti-kappaleesta on julkaistu nyt musiikkivideo.

Artisti Vesala, eli Paula Vesala, 40, on julkaissut musiikkivideon uudesta kappaleestaan Testamentti. Vesala on kertonut jäävänsä pitkälle tauolle ja uusi singlelohkaisu onkin maistiainen tulevalta ja toistaiseksi viimeiseltä Vesalan albumilta. Näkemiin, melankolia -albumi ilmestyy 10. helmikuuta.

Vesala on kertonut Warner Musicin tiedotteessa, että uusi kappale syntyi artistin ajatellessa sitä, mitä ihmiset kuolinvuoteellaan katuvat tai eivät kadu. Musiikkivideolla Vesala nähdään tyhjässä tilassa, joka on ajoittain pimeä, mutta toisinaan lavalle taas kajastaa valoa. Vesalan ympärillä nähdään yhtenäisiin vaatteisiin ja hiustyyleihin stailatut tanssijat ja Vesalan oma tyyli vaihtelee videolla tumman ja vaalean välillä. Videon on ohjannut Miikka Lommi ja kuvannut Max Smeds.

"Testamentti-videolla halusimme mennä tyhjään esitystilaan, sellaiseen johon aina uudelleen ja uudelleen aletaan rakentaa jotakin tyhjästä. Esitystilan tyhjyyteen tulee lopulta koko maailma ja sitten se puretaan, ja tilalle tulee uusi todellisuus. Edellinen katoaa. Kerromme itsestämme monenlaisia tarinoita, niin muille kuin itsellemme. Kaikki ne ovat yhtä totta kuin eivät eivät ole", Vesala on kertoi tiedotteessa musiikkivideostaan.

Video on kerännyt kehuja YouTubessa.

"Meni kylmät väreet, huh huh mikä biisi!"

"Ihan mieletön."

"Woow tää biisi, kylmikset tuli! Niin hieno musavideo", videon kommenteissa kirjoitetaan.

Voit katsoa musiikkivideon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Paula Vesala paljastaa parisuhteidensa suurimman kompastuskiven - "Se on vaikea todellisuus"

Lue myös: Vesalan UMK-esitys herättää keskustelua - 'Parempi kuin mikään illan kappaleista'

Lue myös: Paula Vesala täyttää 40 vuotta! Näin ylistetty monilahjakkuus on muuttunut

 

Kilpailut

Uusimmat