Kuva: Sebastian Johansson

Chisun sooloura on nyt jäädytetty: "En unohda näitä päiviä koskaan"

07.12.2022 16:15 - Minttu Tikkanen

Chisu järjesti peräti yhdeksän keikan mittaisen jäähyväisspektaakkelin.

Pitkän ja arvostetun uran muusikkona tehnyt Chisu on nyt Tavastian Freeze Chisu -keikkaputkensa myötä jäädyttänyt soolouransa. Yhdeksän peräkkäisen keikan sarja huipentui eilen itsenäisyyspäivänä Chisun jäähyväiskeikkaan. Artisti itse kuvailee Warner Musicin tiedotteessa kuluneita päiviä ikimuistoisiksi.

"Hyvin arvokkaat ja kauniit, täynnä elämää olevat illat. En unohda näitä päiviä koskaan",  Chisu kuvailee.

Keikat ehti nähdä yhteensä 6500 ihmistä. Chisu kertoo, että jokainen keikka oli erilainen, mutta niissä toistui yleisön eläytyminen ja yhteisöllisyys. Myös Chisun isän viimeviikkoinen poismeno näkyi keikoilla.

"Jokaisella keikalla oli erilainen, upea tunnelma. Yleisön kanssa mentiin läpi yhteisiä muistoja musan tahtiin ja myös isäni kuolema jaettiin yhdessä", Chisu kertoo.

Chisu onkin tyytyväinen lopputulemaan ja haluaa tiedotteessa vielä kiittää koko työryhmäänsä valtvasta panoksesta spektaakkelin eteen.

"Freeze Chisu -keikat oli todella onnistunut tiivistelmä urani eri vaiheista. Oon erityisen kiitollinen koko mun työryhmän valtavasta panoksesta ja tuesta visiooni. Tästä tuli meidän yhteinen teos", hän summaa.

Chisu kertoi viime keväänä Voice.fi:n haastattelussa päätöksestään jäädyttää uransa. Voit kuunnella haastattelun alta tai täältä.

Lue myös: Chisu tekee valtavan muutoksen urallaan, avaa nyt syitä - "Tuntui välttämättömältä"

Lue myös: HS: Chisun biisit haluttiin viedä ulkomaille, mutta artisti kieltäytyi - "Tiedän olevani ärsyttävä"

Lue myös: Chisu "jäädyttää" soolouransa - "Vuosi 2022 tulee olemaan Chisun viimeinen vuosi"

Kilpailut

Uusimmat