Kuva: Laura Kiuru

Antti Tuiskulta yllättävä ilmoitus - löysi vielä uuden tavan kiittää yleisöään

30.12.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Antti Tuiskun stadionkeikat paketoidaan uran ensimmäisen livealbumin muotoon.

Antti Tuisku, 38, julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin. Moneen kertaan siirretyt ja vihdoin syyskuussa koetut Bailantai-stadionkeikat on ikuistettu livelevyn muotoon. Bailantai LIVE -albumi ilmestyy Spotify-palveluun lauantaina 31.12. kello 23, eli sen jälkeen kun keikkataltiointi on nähty Neloselta.

Bailantai-keikat järjestettiin Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta.

- Bailantai-konsertit olivat yksi elämäni suurimmista unelmista. Haluan kiittää sydämeni pohjasta jokaista paikalle saapunutta siitä, että teitte tästä mahdollista. Konserttia oli tekemässä valtava joukko ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kaikki ansaitsisivat oman kiitoksen, Tuisku kertoo tiedotteessa.

Hän kertoo myös perusteluistaan julkaista livealbumi.

- Halusin julkaista tämän livelevyn kunnioituksen osoituksena kaikkia mukana kulkeneita ihania ihmisiä kohtaan. Sekä erityisesti yleisöä kohtaan, joka on uskonut minuun näiden vuosien aikana silloinkin, kun oma uskoni omaa tekemistä ja uraani kohtaan on meinannut horjua, Tuisku sanoo.

Antti Tuisku on jättämässä artistiuransa taakseen ensi kesän jälkeen. Hän tekee keväällä vielä yhden areenakiertueen. Viimeinen keikka nähdään heinäkuussa Turun Ruisrockissa. Valmisteilla on myös vielä yksi albumi. Haastattelulausunnoissa ja somessa tähti on jättänyt vielä avoimeksi, onko kyseessä varsinainen uran lopetus vai pitkälle tauolle jääminen.

Nelonen esittää Bailantai-keikkataltioinnin 31.12. kello 21.

Lue myös: Antti Tuisku valmistui uuteen ammattiin - julkaisi saavutuksestaan tunteikkaan päivityksen

Lue myös: Antti Tuiskun uran viimeinen keikka nähdään Ruisrockissa - artisti perustelee päätöstä

Kilpailut

Uusimmat