Kuva: AOP / Tomi Natri

Nelli Matula joutuu perumaan kaikki vuoden keikkansa - "Nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä"

04.04.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Artisti kertoo peruvansa keikat terveyssyistä.

Artisti Nelli Matula, 27, kertoo sosiaalisessa mediassa peruvansa kaikki tämän vuoden keikkansa terveyssyistä.

”Oon kärsinyt koko viime vuoden ajan sairastelukierteestä ja tästä huolimatta keikkaillut sekä tehnyt ja julkaissut musaa. Sairastelun ja rankkojen keikkojen yhdistelmä on lopulta ajanut kropan siihen pisteeseen, että nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä”, Matula kirjoittaa.

Instagram-päivitykseensä Matula on laittanut kuvan keikalta, ja toinen kuva on ilmeisesti lääkärin vastaanotolta. Matula painottaa, että terveys on kaikista tärkeintä.

”Kaiken tän surun ja pettymyksen keskellä tuntuu lohdulliselta ajatella, että lauteille nousen seuraavan kerran vasta kun olen täysin terve, enkä vaan salaa sormet ristissä toivo kehon ja äänen kestävän vikaan biisiin saakka”, Matula jatkaa.

Hän aikoo kuitenkin kirjoittaa ja julkaista musiikkia keikkataukonsa aikana, joten hän ei ole katoamassa julkisuudesta. Hän myös vakuuttaa, että syytä huoleen ei ole.

”Tiiän että tämmönen ilmoitus voi herättää huolta. Oon hakenut ja saanut ensiluokkaista apua, onneksi meillä on Suomessa maailman paras terveydenhuolto”, Matula kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Monet artistikollegat ovat lähettäneet kommenttikentässä tukea Matulalle. Kommenttinsa ovat jättäneet esimerkiksi Ellinoora, Abreu, Samu Haber ja Maija Vilkkumaa.

Viime vuosi oli Matulalle sairastelusta huolimatta kiireinen vuosi töiden osalta. Hän muun muassa julkaisi toisen albuminsa Kiltti tyttö, osallistui Masked Singer Suomi -ohjelmaan ja heitti paljon keikkoja. Hän kertoi vuoden lopussa Voice.fi:n haastattelussa tarvitsevansa keväällä lepoa.

- Tunnen henkisen ja fyysisen uupumuksen. Uskon, että kevät on pientä voimien keräilyä. Kolmosalbumi on hyvää vauhtia tulossa, ja siihen on kaikki konseptit valmiina. Olen innoissani musiikista, jota olen tehnyt, Matula sanoi.

Lue myös: Nelli Matulan piti hillitä arkista tapaansa, jotta Masked Singer -salaisuus ei paljastuisi

Lue myös: Nelli Matulan hengästyttävät jouluvalmistelut kielivät laajemmasta ongelmasta, josta nainen haluaa jo päästä eroon

Kilpailut

Uusimmat