Kuva: AOP / Timo Korhonen, AOP / Matti Matikainen

Antti Tuisku ja Käärijä julkaisevat yhteisbiisin perjantaina - esimakua jaettu jo

25.04.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Artistit ovat jakaneet jo pätkiä Auto jää -kappaleesta.

Antti Tuisku, 39, kertoo Instagram-päivityksessään julkaisevansa uutta musiikkia ensi perjantaina 28. huhtikuuta. Artisti kertoo, että kappaleella vierailee myös toinen artisti.

”Yllätys! Perjantaina uusi biisi, mutta arvaatteko kuka on feattina?” Tuisku kirjoittaa päivityksessä.

Oikean vastauksen arvaaminen ei ole vaikeaa. Kuvassa Tuisku heiluttaa Suomen euroviisuedustajan Käärijän, 29, tunnusomaista vihreää boleroa, ja molemmat artistit ovat jo aiemmin kiusoitelleet kappaleen julkaisulla somepäivityksissään. Monet ovatkin kommentoineet Käärijän nimeä julkaisuun.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Aiemmissa somepäivityksissä on vahvistettu, että kappale kantaa nimeä Auto jää. Käärijä jakoi pätkän kappaleesta TikTok-tilillään viime viikonloppuna. Videolla nähtiin Tuisku ja Käärijä hassuttelemassa Helsingissä Senaatintorilla ja Kauppatorilla.

Jos upotus ei näy, näet videon tästä linkistä.

Myös Antti Tuisku on jakanut kappaleesta pätkiä TikTok-videoillaan.

Tuisku julkaisi juuri Baila por mi -nimisen sinkun. Tuisku on parhaillaan viimeisellä areenakiertueellaan, ja hän on ensi kesän jälkeen jättäytymässä pois musiikkiuraltaan. Hän kertoi hiljattain Aamulehden haastattelussa siirtyvänsä terapeutin ja valmentajan hommiin ja muuttavansa Suomesta pysyvästi Espanjaan.

Lue myös: Viisusuosikit Loreen ja Käärijä kohtasivat, ja ruotsalaistähti oli myyty - kertoo, mitä näki katsoessaan miestä silmiin

Lue myös: Käärijän euroviisushow'sta vihdoin paljastuksia - mielipiteitä jakanut elementti jää esitykseen

Kilpailut

Uusimmat