Kuva: AOP

Radio City ylpeänä esittää: Helsingin IFK:n koti- ja vierasottelut suorana 2.1.2015 alkaen

19.12.2014 12:06 - Reija Saarinen

Radio City kasvattaa mainettaan valtakunnan parhaana kiekkoradiona, ja tarjoaa vuoden alusta alkaen Helsingin IFK:n koti- ja vierasottelut Radio Cityn taajuudella sekä netissä. Selostuskopissa tunnelmaa pitävät yllä tutut HIFK:n selostajat: Edu Kehäkettusena tunnettu Harri Hinkkanen sekä kiekkoasiantuntija Uuge Kojola.

Ensi vuonna kiekkofaneja hemmotellaan, sillä Radio City tarjoaa vuoden alusta alkaen Helsingin IFK:n koti- ja vierasottelut Radio Cityn taajuudella ja netissä.Edu ”Kettu” Kehäkettunen selostaa ottelut tutun varmalla otteella ja Uuge Kojola toimittaa tiukat reportaasit ja pelaajahaastattelut kentän laidalta. Otteluselostusten lisäksi Radio City virittää kisastudion tunnelman huippuvireeseen tuntia ennen ottelua alkavilla pre-game-lähetyksillä.

- Lähetysten ja oheistoiminnan taso on takuuvarmasti korkea, koska tekijätiimillä on vertaansa vailla oleva määrä kokemusta IFK-pelien radiotuotannoista, vakuuttaa Oy HIFK-Hockey Ab:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

- Mahtavaa että saimme jo etukäteen Radio Citylle 30-vuotislahjaksi kiekkoselostukset myös Helsinkiin. HIFKin kanssa tehty kahden ja puolen vuoden sopimus vahvistaa kiekkotarjontaamme samaan aikaan kun muut tuntuvat karsivan sitä, hehkuttaa Radio Cityn musiikki- ja ohjelmapäällikkö Sami Virtanen.

- Radioselostukset ovat erittäin hyvää IFK-kannattajien palvelua ja on meille erityisen tärkeää, että Radio City pystyi sitoutumaan yhteistyöhön pitkäksi aikaa, jatkaa Carlsson.

Radio Cityn Kiekkoradio tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. Kaikki alueelliset selostukset Helsingin IFK:n, Ilveksen, Tapparan, JYP:in , Kärppien, Kalpan ja TUTO Hockeyn otteluista kuuluvat myös valtakunnallisesti netin kautta osoitteessa


Kilpailut

Uusimmat