Kuva: Shutterstock

Antti Holma auttaa ja Jouni Hynynen naurattaa - poimimme viihdyttäviä podcasteja piristämään arkea

17.03.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

RadioPlay-sovelluksesta löydät kymmeniä eri podcasteja.

Ihmiset ovat joutuneet keksimään tekemistä nyt kotioloissa, sillä koronavirusuhka on ajanut ihmiset neljän seinän sisälle. Monet myös tekevät tällä hetkellä etätöitä ja tarvitsevat jotain, jolla piristää yksinäistä työpäiväää.

Yksi keino tuoda viihdettä kotiin on kuunnella podcasteja. RadioPlay-palvelun kautta löytää kymmeniä eri ohjelmia, jotka viihdyttävät kaiken ikäisiä, laittavat pohtimaan, pelottavat tai antavat hyviä vinkkejä arjen haasteisiin.

Poimi alta ohjelmavinkkejä!

Rikospaikkaradio

Rikospaikkaradiossa Maikkarin rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen puivat viime vuosikymmenten kuohuttavia rikostapauksia niihin liittyvien äänitteiden kautta. Mukana on muun muassa hätäpuheluita, oikeussalinauhoitteita ja reaaliaikaisia nauhoituksia tapahtumasta. Ohjelmasarjassa juttuja käsitellään myös rikostoimittajan työn kautta. Sarjaa ei suositella alle 16-vuotiaille.

Grl Gang

Rosanna Kuljun suositussa GRL GANG -podcastissa keskustellaan naiseudesta, unelmista ja hyvin henkilökohtaisista aroistakin asioista. Jaksoissa vierailee tunnettuja vahvoja naisia Rosannan kuuntelijavieraiden lisäksi. Mimmienergiaa purskuva podcast naurattaa, koskettaa ja inspiroi. Tervetuloa Suomen kovimpaan mimmijengiin!

Radio Villa Mayhem

Tervetuloa Helvettiin! Radio Villa Mayhem on Mari Perankosken ja Jouni Hynysen ei niin syväluotaava podcast parisuhteen ytimestä. Nyt rämmitään alitajunnan ahterin syvyyksissä. Mukana on myös sketsejä, musiikkia ja muuta sisältöä, joka ei liity välttämättä yhtään mihinkään. Tällaista et ole kuullut aikaisemmin! Tai jos olet, niin korkeintaan oman pääsi sisällä, joka kertoo siitä, että sinun täytyy olla yhtä sekaisin kuin ohjelman tekijät. Kuuntele, mutta omalla vastuulla!

Juoksumania

Juoksumania-podcastissa puhutaan juoksusta ja erilaisista ilmiöistä juoksemisen ympärillä. Ohjelma tarjoaa kuuntelijoilleen alan asiantuntijoiden monipuolisia vinkkejä sekä vieraita, jotka tuovat tarinoillaan ja kokemuksellaan varmasti uudenlaista motivaatiota jokaisen juoksuharrastukseen. Sarjaa toimittaa juoksuhullu radiojuontaja Miia Kahila, joka naisi juoksulenkkarinsa, jos saisi

Kimanttia

Kimanttia on Viasatin NHL-selostaja Antti Mäkisen ja Viasatin NHL-asiantuntija sekä Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen podcast maailman parhaasta jääkiekkosarjasta.

Auta Antti

Auta Antti! -sarjassa Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Siis ihan kaikkiin. Maan ja taivaan väliltä, myös niiden ulkopuolisiin.

Häive

Häive on kokonaan ihmisen mielelle omistettu podcast, jossa sukelletaan erilaisten mielentilojen ja mielenhäiriöiden maailmaan. Toimittaja Lauri Kujanpäälle omista kokemuksistaan sekä mielenmaisemistaan ovat kertomassa rokkari Olli Herman, räppäri Uniikki, muusikko Jouni Hynynen, räppäri Tuomas Kauhanen, nyrkkeilijä Elina Gustafsson, Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, rokkikukko Archie Cruz sekä ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen.

Lasten Sadut

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Minna on tullut yleisölle tutuksi mm. sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista.

Viisas Sydän

Tervetuloa mukaan tutustumaan itseesi ja pohtimaan omaa elämääsi Monika Mäkitalon kanssa. Tarjolla ideoita ja vinkkejä siitä, miten voit löytää enemmän vapautta, rauhaa, iloa sekä ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi sekä muita ihmisiä kohtaan. Kukaan ei ole täydellinen, eikä tarvitsekaan olla. Kaikki vastaukset löydät sisältäsi, omasta viisaasta sydämestäsi, elääksesi ennen kaikkea oman näköistä elämää, sisäisen rauhan johdattamana.

Huorapuutarha

Huorapuutarhan jokaisessa jaksossa esitellään kaksi kiehtovaa true crime -tapausta: Käydään läpi tunnettuja sarjamurhaajia, mystisiä katoamisia ja muita karmivia tapauksia ja teoriat siitä mitä oikeasti tapahtui, kuka oikeasti oli syyllinen. Sarja sai alkunsa kun Pauliina ja Justiina tutustuivat ja huomasivat jakavansa erikoisen kiinnostuksen kohteen: Murhat. Kun baari-iltojen etkoilut muuttuivat useimmiten pitkiksi keskusteluiksi mysteereistä, alkoi Suomen ensimmäinen murhapodcast.

Kaikki RadioPlay-palvelun podcastit löydät täältä.

RadioPlay, Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä, Radio City, Kiss ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mari Perankoski ja Jouni Hynynen eivät sensuroi huumoriaan - paitsi kahdessa asiassa

Lue myös: Uusperheessä elävä Tiina avoimena: 'Lasten äidiltä tuli ohjeistus jopa seksin harrastamiseen'

Lähde: RadioPlay

Kilpailut

Uusimmat