Kuva: AOP / Timo Korhonen

Satu Tuomistolla on yllättävä harrastus – kulkee traagisesti menehtyneen isänsä jalanjäljissä

05.03.2023 13:15 - Sanni Seppä

Tuomisto avautui jo edesmenneestä isästään Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa.

Juontaja ja vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto, 37, koki suuren menetyksen vuonna 2009, kun hänen isänsä menehtyi traagisesti oman kätensä kautta. Tuomisto avautui jo edesmenneestä isästään Iriz Silander ja VIP-vieraat –podcastissa ja totesi vaikeiden kokemusten kasvattaneen häntä rutkasti. Mutta millä tavalla Tuomiston isän muisto kulkee ex-missin elämässä tänä päivänä? 

- Isäni oli henkeen ja vereen metsästäjä ja hän oli ehkä suurin Mercedes Benz –mies, mitä maan päältä löytyy. En todellakaan siis ole mistään varakkaasta perheestä vaan päinvastoin, isäni teki elämänsä töitä, että hän pystyi ostamaan itselleen ensimmäisen Mercedeksen. Nykyään itse metsästän ja minulla on yhteistyö Mercedeksen kanssa. Ehkä siinä se kulkee mukana, Tuomisto paljastaa. 

Juontaja on käynyt muun muassa Lapissa metsästämässä riekkoja ja Tuomiston mukaan hänen isänsä muisto pysyy metsällä aina vahvasti läsnä ja matkassa mukana. Harrastukseen liittyy edesmenneen isän lisäksi myös muita rakkaita ihmissuhteita.  

- Veljeni metsästää myös ja se on hänelle täysin elämäntapa. Se on ehkä meille myös sellaista yhteistä tekemistä, eli yleensä menen sitten isoveljeni kanssa, juontaja kertoo. 

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Robin Packalen avoimena julkisuuden varjopuolista: droneja kodin yllä, ilkivaltaa ja eritteitä postilaatikossa

Lue myös: Jääkiekkoilija Olli Jokisen Katerina-vaimo paljastaa: lastenhoitaja varasti rahaa ja tuhosi asunnon

Lue myös: Näyttelijä Mikko Parikka puhuu suunnitelmistaan - aikooko palata Salatut elämät -sarjaan?

Kilpailut

Uusimmat