Kuva: AOP / Tomi Natri

Millaisia asioita Mmiisas ei halua jakaa seuraajilleen? Suosikkitubettajalla selkeä linjanveto parisuhteestaan

07.04.2023 20:15 - Sanni Seppä

Miisa Grekov kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, että toisinaan on vaikea muistaa, miten paljon ihmisiä hänen somesisältönsä oikeasti tavoittaa.

Somevaikuttaja ja tubettaja Mmiisas, eli Miisa Grekov, 28, kertoo Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-podcastissa rajoistaan somevaikuttamisen suhteen. Grekovilla on YouTubessa yli 378 tuhatta tilaajaa ja Instagramissa häntä seuraa huimat 438 tuhatta ihmistä. Kun puhutaan näin suurista seuraajaluvuista, on tärkeää miettiä, mitä someen oikein jakaa ja missä omat rajat menevät.  

- Välillä se raja sumenee. Olen itseasiassa tutkinut ihan yliopistossa tätä aihetta, olen tosi kiinnostunut tästä. Välillä käy sellainen näkymättömän yleisön illuusio. Eli me tavallaan unohdamme, että 'hei siellä onkin 300 tuhatta ihmistä katsomassa', vaan meistä tuntuu siltä, että jakaa sen yhdelle ihmiselle. Sitten saattaa helposti käydä niin, että jakaa jotain tosi henkilökohtaista ja unohtaa, että siellä on valtava massa ja media, joka saattaa nostaa lehtiotsikoita, Grekov sanoo.

- Pari kertaa on käynyt näin, mutta kyllä mä pidän tosi tiukasti huolta yksityisyyden rajoista.

Millaisia asioita Grekov sitten ei halua jakaa yleisönsä kanssa? 

- Puolisoni Tomas, joka tekee samaa duunia, niin emme näytä mitään sellaista läheisyyttä toistemme välillä tai mitään henkilökohtaisia parisuhdeasioita, Grekov selittää. 

Parisuhteen intiimimpien seikkojen lisäksi perhe ja kodin sijainti ovat vaikuttajalle asioita, joita hän ei näe tarpeelliseksi jakaa somessa. Kokenut vaikuttaja osaakin jo vaistonvaraisesti miettiä, mitä haluaa yleisönsä kanssa jakaa ja mitä ei. 

- Jotenkin mulla on aika vahva intuitio siihen, että mitä haluan kertoa ja mikä tuntuu oikealta. Tosi mielelläni jaan vaikka mielenterveyteen liittyviä asioita tai jotain oivalluksia mitä olen tehnyt elämästä. 

Kuuntele koko jakso alta tai Podplaysta. 

Miisa meni naimisiin viime kesänä pitkäaikaisen kumppaninsa Tomas Grekovin kanssa. (kuva: AOP / Tomi Natri)

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Muodin huipulle tekee odotetun paluunsa tänään - selviäisitkö itse ensimmäisestä tehtävästä?

Lue myös: Mmiisas fanitti jo teininä suosikkiohjelmaa - pääsi nyt sen juontajaksi

Lue myös: Anniina Valtonen avoimena lapsuuden traumoistaan - "Hän murskasi haaveeni"

Kilpailut

Uusimmat