Kuva: Fotolia

Introvertti parempi deittikumppani pitkästä suhteesta haaveilevalle? 5 asiaa puoltavat

08.06.2016 16:15 - Senja Rapila

Jos haaveilet pitkästä parisuhteesta, voi omissa oloissaan viihtyvä introvertti olla parempi deittivaihtoehto kuin menevä ekstrovertti.

Yleisesti ekstrovertteja pidetään helpommin lähestyttävinä kumppaniehdokkaina, mutta todellisuudessa introvertit saattavat jopa olla hieman helpompia kumppaniehdokkaita, jos haaveilee pidemmästä parisuhteesta.

Elite Daily-lehti listasikin nyt viisi tapaa, joilla omiin oloihinsa vetäytyvä introvertti voi olla parempi deittikumppani pidemmästä suhteesta haaveileville.

1. He ovat loistavia kuuntelijoita

Kun joku puhuu, introvertit kuuntelevat tarkkaan. He lisäävät keskusteluun tarkasti mietittyjä, fiksuja ja oleellisia asioita, mutta eivät miltei koskaan keskeytä toisen asiaa. He kannustavat kumppaniaan eteenpäin elämässä ja tukevat tämän harrastuksia, vaikka eivät niistä itse pitäisikään.

2. He eivät pidä turhasta jutustelusta

Introvertit ovat siitä helppoja keskustelukumppaneita, että heidän kanssaan ei tarvitse keksiä tikusta asiaa. Heitä ei kiinnosta jaarittelu, vaan he rakastavat syvällisiä ja merkityksellisiä keskusteluja. Syvälliset keskustelut ovatkin heidän tapansa sitoutua kumppaniinsa. 

3. Introvertit huomaavat pienimmätkin asiat

Jos sinulla on erikoinen tapa nukkua tai nyrpistät nenääsi aina kirjoittaessasi, introvertit huomaavat kaikki ne. He eivät todennäköisesti unohda syntymäpäiviäsi ja ovatkin hyvin huomaavaisia.

4. He antavat sinulle omaa tilaa

Introvertti antaa suhteessa tilaa toiselle osapuolelle, koska tarvitsee sitä itsekin. He poistuvat juhlista ajoissa, mutta eivät välttämättä kaipaa seuraa kotiin asti, vaan kumppani voi jatkaa juhlimista halutessaan.

5. Introvertti ei pidättele sinua puhelimessa

Introvertit eivät niinkään pidä puhelimessa puhumisesta, vaan se tuottaa useimmille runsaasti ahdistusta ja stressiä. Vaikka nykyaikana tekstiviestittely onkin yleistä, eivät introvertit jaksa edes tekstiviestitse lörpötellä turhia.

Koska introvertit tunnetaan lojaaleina, tukevina ja rohkaisevina kumppaneina, he ovat aina valmiita kuuntelemaan ja haluavat aina vain parasta kumppanilleen. Jos siis kaipaat elämääsi pitkiä ja syvällisiä keskusteluja, introvertti voi mahdollisesti olla sinulle oikea kumppaniehdokas.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Onko parisuhteesi muuttunut jo liiankin tasaiseksi? Sytytä kipinä uudestaan neuvojen avulla

Lue myös: Psykoterapeutti paljastaa varmat keinot saada hänet rakastumaan sinuun - 5 askelta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat