3-vuotias löytyi seisomasta wc-pöntön päältä - lapsen kertoma syy surettaa

21.06.2016 15:15 - Senni Loikala

Netissä leviää valokuva pikkulapsesta, joka seisoo vessanpöntön päällä. Äiti muistuttaa, ettei ole normaalia, että jo lapset pelkäävät turvallisuutensa puolesta.

Yhdysvaltalainen perheenäiti Stacey Wehrman Feeley näki kolmevuotiaan tyttärensä seisomassa vessanpöntön päällä ja nappasi tilanteesta huvittuneena valokuvan. Huvitus vaihtui kuitenkin suruun, kun tyttö kertoi, minkä takia hän oli kavunnut vessanpöntön päälle.

Kolmevuotias kertoi harjoittelevansa, miten esikoulussa tulee toimia rikoksen sattuessa, jos sattuu joutumaan loukkuun wc-tiloihin. Näin voisi käydä esimerkiksi ampumavälikohtauksen takia. ”Sillä hetkellä hänen lapsen viattomuutensa ja tietämättömyytensä karisivat pois”, äiti kertoo.

Turvallisuutta parannettava

Feeley julkaisi kuvan, jossa hänen tyttärensä harjoittelee hätätilannetta varten, noin viikko sitten Facebookissa. Päivityksen yhteydessä hän ihmettelee, eikö nykyistä turvallisuustilannetta todella pystytä parantamaan.

Äiti myöntää, ettei hänellä ole valmiita ratkaisuja, mutta vetoaa muihin, että niiden löytymisen eteen täytyy tehdä jatkuvasti töitä. Jos kolmevuotias lapsi pelkää turvallisuutensa puolesta, on jonkin oltava vialla ja asioiden täytyy muuttua, äiti uskoo.

Päivitys lähti leviämään vauhdilla. Tällä hetkellä sillä on lähemmäs 9000 jakoa ja sen alla käydään vilkasta keskustelua. Katso päivitys alta.

Lue myös: Pienten koulutyttöjen kuva liikuttaa - kiteyttää täydellisesti ehdottoman ystävyyden

Lue myös: Poika ajeli kulmakarvansa pois - äidin läksytys naurattaa netissä

Lue myös: Pikkutyttö uskoutui äidilleen ensimmäisestä poikaystävästään - pystytkö katsomaan nauramatta?

Kilpailut

Uusimmat