Kuva: Fotolia

Miksi ensitreffit eivät päättyneetkään suudelmaan? 6 syytä

10.07.2016 16:15 - Senja Rapila

Täydellisimmätkin treffit voivat päättyä ilman legendaarista ensisuudelmaa - mutta miksi?

Cosmopolitan listasi kuusi syytä, miksi odotettu suudelma voi jäädä välistä ensitreffeillä:

1. Vaikka ensitreffit tuntuivat menevän hyvin, ne eivät välttämättä menneet.

Klassisesti ensitreffit menevät yleensä niin, että toinen osapuoli saattaa ajatella niiden menneen todella hyvin, kun ne oikeasti menivät  hyvin huonosti. Vaikka sinusta siis tuntuisi siltä, että teillä synkkasi hyvin, ei treffikumppanisi välttämättä ajattele samalla tavalla.

2. Treffikumppanisi hengitys haisee syömänne ruuan jäljiltä.

Jos olette käyneet juuri syömässä ja hän valitsi ruuakseen valkosipulilla höystettyä kastiketta, ei suudelma välttämättä tule ensimmäisenä mieleen - varsinkaan silloin, jos mukana ei ole purukumia. Joten älä stressaa suudelman puutteesta ruokailun jälkeen, se voi hyvinkin johtua vain siitä, että treffikumppanisi on epävarma hengityksensä tuoksun vuoksi.

3. Et tehnyt aloitetta, joten hänkään ei vaivaantunut.

Jos et ole itse tehnyt aloitetta, ei treffikumppani välttämättä tee sitä itsekään. Jos et ole antanut minkäänlaista merkkiä siitä, että olisit halukas suudelmaan, voi hän ajatella jättävänsä sen kohteliaisuudesta väliin. Joten jos todella pidät treffikumppanistasi, tee se selväksi treffien aikana.

4. Tilanne oli deittisi mielestä vaivaannuttava.

Treffit ovat selkeästi päättymässä ja molemmat tietävät, että seuraavassa hetkessä on se tilanne, kun tulisi suudella jäähyväisiksi. Jäähyväistilanne voi kuitenkin kehittyä suhteellisen vaivaannuttavaksi, jolloin suudelma voi tuntua ikävältä velvoitteelta. Se voi siis olla syy siihen, että suudelma jäi välistä ensitreffeillä.

5. Sinulla oli jotain hampaissasi.

Jos olitte juuri syömässä, voi olla hyvinkin mahdollista, että ruokailusta on jäänyt jokin muisto hampaisiisi. Se voi häiritä deittikumppaniasi kuitenkin sen verran, ettei hän halua maistella hampaissasi olevaa ruokaa myöhemmin. Tämän tilanteen voit välttää sillä, että käyt ruokailun jälkeen vessassa ja tarkastat samalla hampaasi.

6. Hän ei välttämättä halua suudella ensitreffeillä.

Tämä voi tarkoittaa useaa asiaa: ehkä hän esittää vaikeasti tavoiteltavaa tai vaihtoehtoisesti se ei vain tunnu hänen mielestään oikealta. Jotkut venyttävät fyysistä kontaktia potentiaaliseen kumppaniin pidemmälle, kuten kolmansille treffeille, mutta siitä ei kannata loukkaantua.

Treffikumppanisi haluaa ehkä nähdä, kuinka paljon oikeasti haluat viettää aikaa hänen kanssaan ilman, että siirrytte mihinkään fyysiseen aktiin. Jos olet kaiken sen arvoinen, hän saattaa antaa jonkin illan päätteeksi sinulle mojovan suudelman.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miten ihastusta voi pyytää ulos? Hauskat keinot koottiin yhteen

Lue myös: Eikö rakkaus roihahtanut heti? Syyt, joiden takia toiset treffit kannattavat

Kilpailut

Uusimmat