Kuva: Fotolia

Entiselle miehelleni, jota en ole tuntea enää: "Et rikkonut ainoastaan minua vaan myös lapsemme"

13.09.2016 15:45 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Kun tapasimme, en epäröinyt hetkeäkään suhdettamme ja sen tulevaisuutta. Kaikki lähti heti sujumaan kuin tanssi. Tiesin heti,että tämä on se ihminen, jonka kanssa haluan jakaa elämäni. Sinäkin tunsit niin, me molemmat tunsimme ja sen huomasi muutkin. Hääpäivänämme sen viimeistään huomasi myös kaikki läheisemme, että olimme kuin luodut toisillemme. 

Minä sairastin välillä, sinä tiesit sen, että olit minulle tärkein ihminen maailmassa. Olit ylivertainen silloin, kun minä tunsin olevani vain maan pienin matonen.

Se oli ennen, nyt sitä ihmistä ei enää ole. Olet tullut minulle täysin vieraaksi, en ole tuntea sinua. Joskus mietin, että oliko se kaikki entinen vain jotain typerää näytelmää. Särjit minut, tämän rikkinäisen ruukun, joka nyt vain pala palalta murtui pois. Ja tämä rikkinäinen ruukku murtui pois kokonaan meidän yhteisen lapsemme tähden, jonka myös petit ja jätit kauaksi sinusta, toisen naisen takia. 

Ehkä tämän rikkinäisen ruukun olisi voinut korjata edes osittain, jos tämä kaikki olisi koskettanut vain minua, mutta se koskettaa ja tulee myöhemminkin koskettamaan myös meidän lastamme, rakkautemme hedelmää.

Sinun valintojesi takia tätä ruukkua ei voi korjata enää ikinä.

Terveisin,

Rikkinäinen ruukku" 

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Lue aikaisemmat Avoimet kirjeet tästä

Kilpailut

Uusimmat