Kuva: Fotolia

7 luonteenpiirrettä, jotka tekevät naisesta vastustamattoman

16.11.2016 14:23 - Anna Hopi

Viehätysvoima rakentuu paitsi ulkoisista, myös sisäisistä asioista. Nainen saattaa herättää ihastuksen tunteita miehessä luonteenpiirteidensä ansiosta.

Monessa ystäväpiirissä on se yksi nainen, joka saa miesten huomion, missä tahansa liikkuukin. Mikä on hänen salaisuutensa? Se, mitä ihmiset pitävät puoleensavetävänä, kumpuaa useimmiten sisäisistä asioista - vaikka toki hehkuva iho ja kaunis hymy huomataan. Ihmisen sisäinen maailma kuitenkin säteilee ulospäin, ja tämän takia joissakin ihmisissä on "sitä jotain".

Lue alta seitsemän luonteenpiirrettä, jotka tekevät FamilyShare-sivuston mukaan naisesta vastustamattoman miehen silmissä.

1. Itsevarmuus

Mies nauttii voidessaan katsoa naista, joka on sinut omissa nahoissaan. Itsevarmuudesta kumpuava positiivisuus vetää magneetin tavoin ihmisiä luoksesi. Itsevarmuus nousee siitä, että koet olevasi arvokas.

2. Myötätuntoisuus

Kiltteys on ominaisuus, jota saatetaan pitää nykypäivänä heikkoutena. Ystävällisyys ja lämpö toisia ihmisiä kohtaan on kuitenkin äärimmäisen viehättävää, kunhan ihminen tuntee omat rajansa, eikä anna kenenkään talloa niitä.

3. Kunnianhimo

Kunnianhimoisuus merkitsee määrätietoisuutta, jolla ihminen syväluotaa elämäänsä. Hän suunnittelee uusia asioita ja haluaa elämässään eteenpäin. Naisessa tämä piirre vetää puoleensa miestä, joka myös haluaa luoda aktiivisesti unelmaelämäänsä.

(kuva: Fotolia)

4. Nöyryys

Itsevarmuutta ei kannatta sekoittaa pöyhkeilyyn - mikäli nainen on saanut elämässään jotain aikaan, hänen ei tarvitse yrittää väkisin olla huomion keskipiste ja janota toisten hyväksyntää. Omista saavutuksista voi olla hieman nöyräkin, mikä tuo ihmiselle toisten kunnioituksen. Ihmiset haluavat kokea olevansa toisten kanssa samalla viivalla.

5. Ihastuksen näyttäminen

Mies saattaa silmäillä naista hyväksyen, mutta hänen sydämensä alkaa sykkiä täysin uudella rytmillä, kun nainen osoittaa häntä kohtaan kiinnostusta. Se voi rohkaista miestä lähestymään ja tekemään tuttavuutta.

6. Kunnioitus

Kunnioittaminen on tässä kohtaa sekä itsensä että toisten kunnioittamista, ja tietynlaista sisäistä rauhaa. Ihminen tietää olevansa oikeassa paikassa, eikä yritä tekemällä tehdä mitään tai saada aikaan ulkoista hyväksyntää.

(kuva: Fotolia)

7. Hyvät kommunikaatiotaidot

Nainen osaa kommunikoida huumorilla ja hyväntahtoisesti omista tarpeistaan, jolloin kohtaaminen hänen kanssaan on vaivatonta ja miellyttävää.

Lähde: FamilyShare.

Lue myös: Tapailetko vahvaa naista? 9 asiaa, jotka hän odottaa sinun tietävän

Lue myös: Vahva nainen tekee uhrauksia: "Ihmiset saattavat loukkaantua"

Lue myös: Mitä naiset sanovat vs. mitä he oikeasti tarkoittavat

Lue myös: 10 itsevarman naisen ominaisuutta - ja miten lisäät ne omaan elämääsi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat