Kuva: Fotolia

"Vaimoni on liian kaunis" - miehen surullinen kirje puhuttaa netissä

28.12.2016 07:45 - Rea Tallgren

Miehen mukaan monet luulevat hänen vaimonsa olevan hänen kanssaan vain rahan takia.

Amerikkalainen mies on kirjoittanut liikuttavan kirjeen terapeutille. Kirjeessä mies kertoo olevansa naimisissa todella kauniin naisen kanssa.

"Hän on lähestulkoon kenen tahansa standardeilla tyrmäävän upea. Minä puolestaan en ole", mies selittää.

Hän jatkaa, että heidän liittoaan kyseenalaistetaan jatkuvasti, koska he "eivät paini samassa sarjassa". Vaikka pariskunta on ollut yhdessä jo 15 vuotta, kysellään mieheltä edelleen, miten hän "onnistui saamaan vaimonsa". Lisäksi hänen kollegansa kehuvat estoitta vaimoa "kuumaksi" ja tuntemattomat miehet kääntyilevät katsomaan tämän perään kadulla.

Mies kertoo, että myös hänen vaimonsa on saanut osansa ennakkoluuloista: häneltä on esimerkiksi kysytty suoraan, onko hän ottanut miehensä vain tämän rahojen vuoksi.

Mies kysyy kirjeessään, mitä hän voisi tehdä, jotta raskas tilanne helpottuisi.

"Olen todella kyllästynyt siihen, että kaikki korostavat, kuinka kiitollinen minun pitäisi olla siitä, että tuon näköinen nainen on kanssani. Olen kyllästynyt tuntemaan itseni vähempiarvoiseksi."

Terapeutti on neuvonut miestä jättämään muiden kommentit omaan arvoonsa: "Ihmisiä kiinnostaa aina toisten parisuhteet", hän selittää. Lisäksi hän korostaa, että miehen oma asenne ratkaisee: "Et voi kontrolloida muiden suhtautumista, mutta omaasi voit."

Lue myös: Internet sekosi: 50-vuotias kolmen lapsen äiti näyttää alle kolmekymppiseltä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat