Kuva: Fotolia

Mies paljasti traagisen erotarinansa: "Entinen tyttöystäväni nimesi lapsensa mukaani"

23.03.2017 21:45 - Erica Alaluusua

Karu kertomus netissä on herättänyt sympatiaa, kun eräs Reddit-käyttäjä on kertonut, että hänen veljensä meni naimisiin tämän ex-kumppanin kanssa.

Toisinaan parisuhde saattaa päättyä siten, että ex-kumppani jatkaa yhteydenpitoa muiden perheenjäsenten kanssa. Aina yhteydenpito ei pääty kaikkien kannalta ihan onnistuneesti. Reddit-sivustolla kysyttiin, onko kukaan kokenut tilannetta, jossa oma sisarus olisi päätynyt yhteen ex-kumppanin kanssa.

Eräs käyttäjä paljastikin lähes kauhistuttavan tarinan, jossa hänen veljensä päätyikin naimisiin hänen entisensä kanssa. 

Nimimerkkiä TaylorschwiftyAMA käyttävä mies kertoo, että hänen entinen tyttöystävänsä oli ehtinyt kiintyä hänen perheeseensä, joten jatkoi ajanviettoa heidän kanssaan. Kaikki ei kuitenkaan mennytkään ihan toivotulla tavalla, kun ex-kumppani päätyikin kimppaan miehen veljen kanssa.

Voit lukea vapaasti käännetyn tarinan alapuolelta:

"Tapailin muutaman kuukauden naista, jonka jälkeen jätin hänet. Hän kuitenkin piti perheenjäsenistäni, joten hän jatkoi ajanviettoaan heidän kanssaan. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin, hän tapailee pikkuveljeäni, joten jouduin kutsumaan hänet häihini. Vuoden tai kahden päästä he menevät naimisiin, ja hänestä tulee kälyni. 

Minut on nimetty isäni mukaan, mutta päätän olla antamatta lapselleni samaa nimeä, jottei hänen tarvitse elää esi-isiensä varjossa. Niinpä veljeni ja ex-tyttöystäväni nimeävät esikoisensa isämme mukaan, joten heidän pojallaan on sama nimi kuin minulla. Ex-tyttöystäväni kiljuu joka kerta minun nimeäni, kun heidän esikoisensa joutuu hankaluuksiin. Tämä ei ole yhtään sellainen ero, jonka minä halusin."

Ei ihan tavallisin lopetus erolle, vai mitä? 

Lue myös: Avioerojen taustalla uskomattomia salaisuuksia: "Työmatkan sijaan mies oli vankilassa"

Lue myös: Valheet, joita ihminen kertoo itselleen eron jälkeen - kuulostaako tutulta?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat