Kuva: Fotolia

Mies ei haluakaan mennä naimisiin? Huomioi varoitusmerkit nenäsi edessä

27.04.2017 13:02 - Anna Hopi

Jos nainen kokee joutuvansa kerjäämään kosintaa, suhteen tulevaisuus saattaa olla vaakalaudalla.

Kerroimme äskettäin, miten väljähtyneeseen suhteeseen voi tuoda taas lisää romantiikkaa. Jutussamme mainitaan sitoutumisen olevan eräs suhteen kulmakivistä. Moni menee parisuhteeseen toiveenaan löytää se loppuelämän kestävä kumppani. Aina kommunikaatio ei kuitenkaan kulje miehen ja naisen välillä, ja tulee väärinkäsityksiä.

Jos toivot hääpäivän koittavan, mutta mies ei vain kosi, on syytä miettiä, haluaako tämä todella koko elämän mittaisen suhteen kanssasi. Osa miehistä voi seurustella saman naisen kanssa vuosikausia ilman ajatustakaan naimisiinmenosta. Tällaisissa tilanteissa nainen usein miettii, kieliikö seurustelukumppanin käytös salaisista kosinta-aikeista, vai onko mies täysin haluton sitoutumaan loppuiäkseen.

Mistä totuuden voi tietää?

(kuva: Fotolia)

Yleistä on, että naiset miettivät avioitumista ja perheen perustamista jonkin verran miehiä enemmän. Naisella ajatus sitoutumisesta voi siis pompsahtaa päähän aikaisemmin. Joskus vaisto voi osua oikeaan - ja mies ei suunnittele avioitumista. Katso alta varoitusmerkit, milloin on kyse tällaisesta tapauksesta.

1. Nainen antaa vihjeitä sitoutumista ja kosinnasta, mutta mies ei lotkauta korviaan. Lopulta nainen tuntee joutuvansa kerjäämään kosintaa.

2. Mies sanoo odottavansa oikeaa aikaa kosinnalle, ja yrittää viivyttää päätöksen tekemistä. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa, koska oikea aika olisi.

3. Mies haluaa elää yhdessä saman katon alla ja kutsuu sitä "koeajaksi."

4. Mies saattaa ostaa naiselle timanttisormuksen, mutta venyttää pitkälle hääpäivän sopimista. Sekin on viivästyttämistaktiikka. Hääpäivästä puhutaan tulevien vuosien asiana, mutta sitä ei lyödä lukkoon.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Your tango.

Lue myös: Kaksonen ei osaa sitoutua, rapu takertuu - horoskooppi kertoo, miksi parisuhteet kaatuvat

Lue myös: Hääpäivä kertoo paljon avioliiton kestosta - lue, millaiset häät takavat onnellisen yhteiselon

Lue myös: Onko suhde ajautumassa eroon? Hälytysmerkit, joita ei kannata jättää huomiotta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat