Kuva: Fotolia

Kehity suutelemisen mestariksi - 9 virhettä, joita tulee välttää

29.06.2017 16:15 - Iiro Myllymäki

Suudellessa ei kannata aloittaa liian rajusti eikä purra toisen huulta kysymättä.

Haluamme kaikki varmasti olla hyviä suutelijoita. Huonot suutelutaidot kun tuppaavat lopahduttamaan kiinnostuksen toiseen osapuoleen melko varmasti. Paremmaksi suutelijaksi voi onneksi opetella. Insider-sivusto on listannut yhdeksän asiaa, joita tulee välttää, jos haluaa kokea tajunnanräjäyttäviä suudelmia.

1. Älä aloita kielellä

Suudellessa ei ole mukavaa, jos ensimmäinen huulia koskettava asia on toisen kieli. Kannattaa aloittaa huulten koskettamisesta ja vasta tämän jälkeen jossain kohtaa siirtyä kielen käyttämiseen.

2. Älä suutele liian märästi

Kannattaa tarkkailla omaa syljeneritystään suutelemisen aikana. Kukaan ei halua joutua liian märkien suudelmien kohteeksi. Kannattaa myös olla tietoinen suunsa liikkeiden laajuudesta, etenkin jos oma syljeneritys sattuu olemaan kiivaampaa sorttia. Märkyys korostuu entisestään, jos huulesi liikkuvat villisti suutelukumppanisi suun ympärillä.

3. Älä ole liian innokas

Liika innokkuus heti suutelemisen alussa saattaa saada vastapuolen tuntemaan olonsa epämukavaksi. Kannattaa aloittaa hellemmin ja asteittain siirtyä rajumpiin otteisiin. Toki jos molemmat olette yhtä rajuja suutelijoita, ei ole syytä pidätelläkään.

4. Älä anna ajatustesi harhailla

Kun suutelet, keskity juuri siihen hetkeen. Jos ajatuksesi alkavat harhailla kauppalistaan tai mikä pahempaa, johonkuhun toiseen ihmiseen, et todellakaan anna parastasi suutelemisessa.

5. Älä yritä liikaa tuottaa ääniä

Tv-sarjoissa ja elokuvissa suutelemiseen liittyy usein houkuttelevia maiskautuksen ääniä. Jos tällaisia yrittää toisintaa tosielämän tilanteissa, lopputulos voi olla noloa yliyrittämistä ja suudelmaan voi tulla liikaa imua.

(kuva: Fotolia)

6. Älä pidä silmiäsi auki

Suudellessamme on luonnollista, että silmät menevät kiinni. Tästä ilmiöstä kirjoitimme lisää tässä jutussa. Silmien auki pitäminen kielii siitä, ettet ole täysillä hetkessä kiinni, ja tämä tunne hyvin luultavasti myös välittyy suutelukumppanillesi.

7. Älä keskity pelkästään huuliin

Pelkkien huulien suuteleminen saattaa käydä pidemmän päälle tylsäksi. Lisää vaihtelua suutelutilanteeseen saa helposti, jos suuntaa suudelmia myös esimerkiksi kaulalle, poskille, korville ja olkapäille.

8. Älä pure kysymättä

Kiihkeässä suutelutilanteessa sinun saattaa tehdä mieli purra toisen osapuolen huulia ja osoittaa näin kumppanillesi rajumpaa seksuaalista himoa. Kannattaa kuitenkin ensin varmistaa, että pureminen on vastapuolelle ok. Täytenä yllätyksenä tullut pureminen ei välttämättä miellytä toista osapuolta ja voi jopa olla hänelle kivulias kokemus.

9. Älä unohda hengittää

Vapaana virtaava hengitys on suutelemisessakin kaiken a ja o. Pidä huoli, että pystyt hengittämään nenälläsi sisään samalla, kun suullasi on parempaa tekemistä.

Lue myös: Miten suutelette? Kertoo yllättävän paljon parisuhteestanne

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat