Kuva: Fotolia

Asiat, joita ei tulisi uhrata parisuhteen takia – ethän sorru?

05.07.2017 22:45 - Emmi Moilanen

Vastarakastuneena on tärkeää pitää kiinni myös omista suunnitelmistaan ja menoistaan.

Kuulemme elämämme aikana jatkuvasti palautetta siitä, millaisia työntekijöitä, ystäviä tai puolisoita olemme. Joskus esimerkiksi parisuhteeseen sopeutuminen voikin tuntua vaikealta uuden kumppanin luomien odotusten vuoksi.

Popsugar-sivusto listasi asiat, joihin itsevarma ihminen ei sorru parisuhteessaan vain muiden painostuksen takia.

1. Ulkonäön muuttaminen

Halu ulkonäön muuttamiseen tulisi aina lähteä itsestä, eikä sen takia, että kumppani pitää esimerkiksi tummempaa hiusväriä tai erilaista pukeutumistyyliä viehättävänä. Pysy siis uskollisena tyylillesi, sanoivatpa muut mitä tahansa.

2. Kompromissit tavoitteissa, jotka ehdottomasti haluaa saavuttaa 

Vaikka kyseessä olisi sinulle kuinka rakas henkilö tahansa, kenenkään ei pitäisi seisoa unelmiesi tiellä. On totta, että lopulta vain sinä itse kadut toteutumatta jääneitä haaveitasi. Älä siis hylkää unelmiesi työpaikkaa vain sen takia, että parisuhteen toinen osapuoli vaatisi sitä. Tasapainoisessa parisuhteessa rakastavaisten tulisi tukea toistensa haaveita ja ponnisteluja tulevaisuuden suunnitelmien suhteen.

3. Omien suunnitelmien peruminen

Deittaillessa on hyvä muistaa pitää kiinni omista suunnitelmistaan, eikä perua iltaa ystävien kanssa vain esimerkiksi sen takia, että jää odottamaan deittikumppanin mahdollista yhteydenottoa. Tapaillessa jotakuta uutta ihmistä on sallittua ja tärkeääkin pitää omista, etukäteen sovituista menoista kiinni ilman, että tarvitsee pelätä ihastuksen loukkaantuvan.

Lue myös: Naiset kertovat: Asiat, jotka saavat mielenkiinnon sammumaan

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joihin emme kiinnitä treffeillä tippaakaan huomiota

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat