Kuva: Fotolia

Jännitätkö keskustelua ihastuksesi kanssa? 4 vinkkiä, jotka auttavat yli ujoudesta

16.07.2017 14:15 - Tiina Svensk - Luettu 751 kertaa

Tuntuuko, että kohtaaminen kiinnostavan henkilön kanssa saa sinut taantumaan teini-ikään? Et varmasti ole yksin tunteen kanssa.

Siinä missä osa meistä loistaa sosiaalisissa tilanteissa, voi toisia ujostuttaa valtavasti - etenkin, jos keskustelua täytyisi käydä ihmisen kanssa, johon haluaisi tehdä vaikutuksen. Jotta välttyisit noloilta, vaivaannuttavilta ja hiljaisilta hetkiltä tulevissa keskusteluissasi, kokosimme yhteen Elite Dailyn laatimat vinkit kaikille jännittäjille:

 1. Hyväksy haavoittuvainen puolesi: Haavoittuvaisuus ja jännittäminen tekevät sinusta jopa mielenkiintoisemman ihmisen kuin huoliteltu tapasi keskustella. Anna itsesi siis reagoida aidosti tilanteisiin, joita keskustelussa nousee esiin. 

2. Jaa kehuja: Jos et tiedä mitä sanoa, lausu kohteliaisuus keskustelukumppanillesi. Aito ja vilpitön kehu siivittää varmasti keskustelua eteenpäin, ja helpottaa samalla myös toisen oloa keskustelutilanteessa.

3. Pidä tilanteet kevyinä: Oletko tehnyt päätöksen, että haluat pyytää kiinnostuksen kohdettasi ulos? Hienoa! Kannattaa muistaa, että tilanteet kannattaa pitää kevyenä: vaikka askel tuntuu sinulle suurelta, voi kahvittelu yhdessä olla hyvinkin kasuaali hetki.

4. Harjoittelu tekee mestariksi: Jos olet ollut pitkään ujo ja hiljainen tyyppi, voi omasta kuorestaan astuminen viedä aikaa - ja se on täysin hyväksyttävää! Muista, että jokainen jännittää uusissa tilanteissa, mutta tunne helpottaa ajan myötä.

Lue myös: Onko hän kiinnostunut sinusta? 5 merkkiä, joita kannattaa tarkkailla

Lue myös: Omituiset asiat, joihin moni sortuu ihastuessaan

Lue myös: Miehet, huomio! Naisen elekieli paljastaa, onko hän ihastunut sinuun

Lähde: Elite Daily

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat