Kuva: Fotolia

Tytär kirjoitti liikuttavan kirjeen isäpuolelleen: "Olet korjannut sydämeni palaset yhteen"

15.08.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Katelyn Miller halusi kirjoittaa avoimen kirjeen isäpuolelleen.

Yhdysvalloissa asuva Katelyn Miller, 21, kirjoitti avoimen kirjeen Facebookissa isäpuolelleen Lance Jeskelle. Millerin kirje on saanut suuren määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Kirjeessään Miller halusi kertoa, kuinka tärkeänä hän pitää omaa isäpuoltaan. 

Millerin oma biologinen isä ei ole ollut nuoren naisen elämässä läsnä pitkään aikaan. Tämän lisäksi biologinen isä on monta kertaa pettänyt tytön luottamuksen turhilla lupauksilla. Kirjeessä nuori nainen halusi osoittaa rakkauttaan hänen oikeana pitämäänsä isää kohtaan. 

"On helppo olla mies, joka tökkää nimimerkkinsä lapsen syntymätodistukseen. Todellinen mies pystyy sen sijaan rakastamaan jonkun toisen lasta samalla tavalla kuin omaansa. Totuus on, että olet voinut valita rakkautesi. Silti päätit jakaa sen minulle ja veljelleni." 

Isäpuoli on ollut läsnä isoissa tapahtumissa Katelynin ja hänen veljensä elämässä. Hän on nähnyt tanssiaiset ja valmistumisen. Jeskellä on kolme lasta edellisestä avioliitosta Katelynin ja tämän veljen lisäksi. 

"Et ole saanut tarpeeksi kiitosta osaksesi. Myönnän, että olen murehtinut ennen biologista isääni enemmän. Joka kerta hän on kuitenkin särkenyt sydämeni. Sinä sen sijaan olet aina kerännyt ne palaset ja halaamalla saanut palat sulamaan yhteen entistä tiukemmin.

Olet antanut minulle erinomaisen esimerkin rakkaudesta sinun ja äitini kautta. En ole aiemmin tehnyt hyviä päätöksiä poikaystävieni suhteen, mutta olet opettanut ettei todellinen kumppani valitse alkoholia tai huumeita ennen minua. Mies ei petä vaimoaan, tai pahoinpitele häntä fyysisesti tai verbaalisesti. 

Kiitos kaikesta, mitä olet tehnyt. Teini-ikäisenä en ole ollut helpoin ihminen, mutta sinä autoit minua tulemaan sellaiseksi kuin olen tänä päivänä. Olet mielettömän hieno ihminen. Kun ihmiset kysyvät, kuka minun isäni on, voin ylpeänä kertoa sinun nimesi. " 

Lue myös: Elätkö uusioperheessä? 9 pahinta virhettä, jotka uusi äiti- tai isäpuoli voi tehdä

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat