Kuva: Fotolia

Kosinta meni karmealla tavalla pieleen - tallentui vielä videolle

15.09.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Sormus lipesi ratkaisevalla hetkellä miehen hyppysistä.

Kosinnan toivoisi olevan täydellinen viimeistä piirtoa myöten. Kaikkea ei voi kuitenkaan suunnitella. Yhdysvaltojen Missourissa, Seth Dixon, suunnitteli kosivansa pitkäaikaista tyttöystäväänsä, Ruth Marie Salasia. Pariskunta oli tapaillut jo neljä vuotta.

Dixon halusi kosia rakastaan pariskunnan lempipaikalla,Kansasissa sijaitsevan puiston sillalla. Dixon oli palkannut myös kuvaajan, jonka oli määrä ikuistaa tapahtuma. Kaikki oli valmista upeaan tapahtumaan, kun Dixon otti taskustaan sormusrasian. 

Mies polvistui rakkaansa eteen avaten rasian, mutta sormus ei ollut kunnolla laitettu rasiaan, joten iso timanttisormus tipahti suoraan sillan lautojen välistä jokeen. Epäuskon ilme vaihtui ihmettelyksi molempien osalta, kun pariskunta yritti löytää sormusta.

Pariskunta kutsui ystäviään auttamaan etsinnöissä, joista jotkut jopa sukelsivat etsimään korua joen pohjasta. Sormusta ei kuitenkaan löytynyt. Surullisesta alusta huolimatta, tarina päättyi onnellisesti, koska Salasia vastasi myöntävästi kosintaan. Sen lisäksi Dixon sai kerättyä kokoon uudet rahat sormukseen GoFundMe-sivustolla, jossa yksityishenkilöt voivat pyytää tukea tarvitsemiinsa asioihin. 

Katso video alta tai täältä. 

Lue myös: Todellinen yllätys! Morsian sai tietää menevänsä naimisiin vuorokauden kuluttua kosinnasta

Lähde: Daily Telegraph

Kilpailut

Uusimmat