Kuva: Fotolia

Ihastuitko introverttiin? Erikoiset tavat, joista tiedät hänen olevan kiinnostunut sinusta

04.10.2017 17:45 - Anna Hopi

Kun introvertti jakaa sinulle henkilökohtaisia asioita, hän on ihastunut.

Sisäänpäinkääntyneessä introvertissa on jotain hurmaavaa. Hän ei tee itsestään numeroa, ja pysyttelee porukassa mieluummin taka-alalla. Kahden kesken saatat kuitenkin saada hänestä mahtavan ja mielenkiintoisen keskustelutoverin. Lisäksi hän voi olla todella upea lavaesiintyjä ja loistaa palavereissa omaperäisillä ideoillaan.

On kuitenkin vaikeaa arvata, onko introvertti kiinnostunut, koska hän osaa peittää tunteensa ekstroverttia persoonaa paremmin. Elite Daily luetteli viisi asiaa, joista introvertin kiinnostuksen voi päätellä. Lue ne alta.

1. Hän on yhtäkkiä lähelläsi ja saatavilla. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi.

Introvertti, joka on kiinnostunut toisesta ihmisestä ei pelkästään tee puheen tasolla suunnitelmia "nähdään sitten joskus", vaan hän on lähettyvilläsi. Törmäät häneen joka paikassa. Kun introvertti tuntuu tulevan joka paikassa vastaan, hän saattaa olla ihastunut sinuun.

2. Hän muuttaa käytöstään seurassasi.

Oletko huomannut, että hän käyttäytyy täysin eri tavalla seurassasi. Hän muuttuu, kun kävelet sisään huoneeseen? Hiljeneekö hän yhtäkkiä? Jos sinulla on vaikutusta hänen käytökseensä, hän saattaa olla salaisesti ihastunut.

3. Hän päästää sinut henkilökohtaiseen tilaansa

Tämä voi tarkoittaa sitä, että hän suhtautuu positiivisesti siihen, että seisot häntä lähellä, tai kosket häntä. Introvertti arvostaa omaa hiljaista aikaansa, joten jos hän on valmis ottamaan sinut sisälle henkilökohtaiseen tilaansa, hän on melko varmasti kiinnostunut. Yleensä introvertti antaa vain harvojen ja valittujen nähdä suojakuorensa sisään.

4. Hän tutustuu sinuun ja antaa sinun tietää itsestään asioita.

Introvertti pitää tunteitaan mieluusti piilossa, joten kun hän alkaa kertoa sinulle syviä ajatuksiaan ja tunteitaan, kyseessä on iso juttu. Heidän ei ole helppoa jakaa yksityisiä tunteitaan, joten jos hän näkee vaivaa tehdäkseen tämän, liput liehuvät välittämisen merkiksi.

5. Hän on valmis menemään mukavuusalueensa ulkopuolelle sinun takiasi.

Introvertti arvostaa rutiineja ja turvallisuutta. Hän haluaa olla mukavuusalueellaan. Hän ei useinkaan viihdy sosiaalisissa tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä. Jos hän lähtee tilanteisiin pyynnöstäsi voit olla varma, että hän tekee sen, koska hän omaa tunteita sinua kohtaan.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Introvertti parempi deittikumppani pitkästä suhteesta haaveilevalle? 5 asiaa puoltavat

Kilpailut

Uusimmat