Kuva: Fotolia

Horoskooppi paljastaa parhaimman ominaisuutesi – osuuko oikeaan?

09.01.2018 20:45 - Emmi Moilanen

Ravulla on voimakas hoivavietti, kun taas jousimiehet ovat ikuisia optimisteja.

Sanotaan, että on tärkeää antaa hyvä ensivaikutelma itsestään, sillä se muodostuu jo lyhyen hetken aikana. Olipa kyseessä sitten millainen tilanne tahansa, on hyvä tiedostaa omat parhaimmat piirteensä, joita kannattaa korostaa uusiin ihmisiin tutustuessa.

Women's Health kokosikin yhteen eri horoskooppimerkkien parhaimmat puolet ja piirteet.

Oinas (21.3.-19.4.)

Kunnianhimo

Oinaat ovat sisukkaita, eivätkö luovuta helpolla. Kun asetat itsellesi tavoitteita, teet kaikkesi sen eteen, että saavutat päämääräsi. Olet myös halukas ottamaan vastuuta tilanteissa, joissa toiset ihmiset mielellään vetäytyvät taka-alalle. Tämä ominaisuus tekee kunnianhimoisista oinaista myös erinomaisia johtajia.

Härkä (20.4.-20.5.)

Luotettavuus

Härät tunnetaan erityisesti luotettavuudestaan. Heidän mottonsa asioiden ja velvollisuuksien hoitamisessa on ”hitaasti mutta varmasti”. Tämä puolestaan mahdollistaa sen, että härkä tekee huolellisesti harkittuja päätöksiä ja muut ihmiset tietävät, että härkään voi todella luottaa.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Laaja yleissivistys

Kaksonen tietää itsekin, että hän tietää useimmista asioista edes jotakin. Olipa kyse sitten viihteestä tai kirjallisuudesta, kaksonen kykenee ottamaan osaa keskusteluun kuin keskusteluun. Muut ihmiset myös rakastavat pallotella ideoita kanssasi, sillä he pitävät sinua tiedonjanoisena ja älykkäänä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Hoivavietti

Olet luontainen huolehtija. Ystäväsi tietävät voivansa kääntyä puoleesi, kun he haluavat purkaa huoliaan, lohduttautua hyvällä ruualla tai silloin, kun vain kaipaavat välittävää halausta. Olet aina valmiina auttamaan muita ja lähimmäisesi tietävät sen todella.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jalomielisyys

Rakastat hauskanpitoa ja myös muut tietävät tämän. Et kuitenkaan pidä huolta vain siitä, että viihdyt itse. Tämän lisäksi saat myös muut tuntemaan olonsa lämpimästi tervetulleeksi leijonan ystäväpiiriin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Avuliaisuus

Neitsyt tiedostaa itsekin olevan äärimmäisen auttavainen tyyppi. Kyseisen merkin edustajat hyppäävät rohkeasti mukaan projekteihin ja hoitavat myös ne pienet juoksevat asiat, joita kukaan muu ei halua harteilleen. Työelämässä avuliaat ja ryhmän parasta ajattelevat neitsyet ovat arvostettuja.

Vaaka (23.9.-22.10)

Empaattisuus

Vaaka on empaattinen ympärillään olevia ihmisiä kohtaan. Sinulla on samaistumiskykyä ja ymmärrät hyvin myös muiden ihmisten mielipiteitä. Usein kyseisen merkin edustajat loistavatkin ihmissuhdetaidoillaan jopa vaikeissa paikoissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Lojaalisuus

Muut tietävät, että skorpionin tukeen voi luottaa vaikean paikan tullen. Skorpionin lojaali käytös lähimmäisiään kohtaan on ajan saatossa saanut aikaan sen, että hän on kerännyt ympärilleen tiiviin ja luotettavan ystäväpiirin.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Optimismi

Jousimiehet ovat todellisia optimisteja ja tästä syystä muut rakastavat tämän merkin edustajien innostavaa seuraa. Ajattelet, että lasi on aina puoliksi täynnä ja asenteesi ansiosta luotat kaiken sujuvan parhain päin myös tulevaisuudessa. Tämä positiivinen asenne on valttikortti myös työelämässä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Jämptiys

Jos kauris sanoo hoitavansa jonkin asian, sen hän takuulla myös tekee. Kauriille ei riitä pelkästään se, että homma tulee hoidettua, vaan työnjälki on aina suunnittelmallista ja priimaa. Tämä on piirre, joka saa muut ihmiset kunnioittamaan tämän merkin edustajia erityisesti.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ystävyys

Sille on syynsä, minkä takia vesimiehillä on tiivis ja laaja kaveripiiri; he ovat itse uskomattoman hyviä ystäviä muille. Tämän merkin edustajilla on myös erityinen taito saada erilaiset ihmiset ystävystymään keskenään. Ennen pitkää vesimies saakin huomata muiden hakeutuvan ympärilleen silloin, kun he todella tarvitsevat hyvää ystävää.

Kalat (19.2.-20.3.)

Empaattisuus

Vaakojen tavoin myös kalat kokee todella suurta empaattisuutta muita ihmisiä ja heidän tunteitaan kohtaan. Pelastat ystäväsi millaisesta pulasta tahansa ja olet huomannut myös itse, että teet kaikkesi rakastamiesi ihmisten eteen.

Lue myös: Etsitkö elämäsi rakkautta? Horoskooppi paljastaa rakkauselämäsi pahimmat kompastuskivet

Lue myös: Horoskooppimerkkien kauneusongelmat paljastettiin - katso ratkaisu omaasi

Lähde: Women’s Health

Kilpailut

Uusimmat