Kuva: Shutterstock

Oletko jumissa huonossa parisuhteessa? 3 varmaa hälytysmerkkiä

07.05.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Eräs suurimmista hälytysmerkeistä on se, että toivot saavasi olla yksin kotona mahdollisimman paljon.

Parisuhteessa kumppanin jatkuvaan läsnäoloon tottuu ja elämän jakaminen jonkun toisen kanssa luo usein myös turvallisuuden tunteen. Suhteeseen ei kuitenkaan tulisi jämähtää pelkästä tottumuksesta etenkään silloin, jos sinusta on jo pitkään tuntunut onnettomalta ja olet alkanut epäillä, että kumppanisi ei ole sinulle ehkä sittenkään se oikea.

Your Tango -sivusto listasi seikat, jotka paljastavat, että olet jäänyt jumiin huonoon parisuhteeseen.

3 hälytysmerkkiä:

1. Sinulla ei juurikaan ole omaa aikaa tai vapautta päättää siitä, kenen kanssa vietät aikaasi. Yksi suurimmista hälytysmerkeistä onkin se, että kumppani yrittää kontrolloida elämääsi mahdollisimman paljon.

2. Riitelette paljon ja jatkuvat erimielisyydet jättävät varjoonsa ne hyvät, rakkaudentäyteiset hetket. Parisuhteita paljon tutkinut John Gottman on sitä mieltä, että suhteessa tulisi olla onnellinen ja seesteinen ilmapiiri noin 80 prosenttia ajasta, jolloin riitely jää merkittävästi pienempään osaan kumppanusten välillä.

3. Toivot, että saisit olla yksin kotona mahdollisimman paljon. Huonon parisuhteen merkki on usein myös se, että kumppanin läsnäolo alkaa tuntua rasittavalta sekä omaa aikaa tuntuu tarvitsevan yhä enemmän ja enemmän.

Lue myös: Etkö arvosta itseäsi tarpeeksi? Hälytysmerkit, joita jokaisen tulisi tarkkailla

Lue myös: Horoskooppimerkit, joilla kestää pisimpään toipua erosta - onko omasi listalla?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat