Kuva: Shutterstock

8 hyvää asiaa, jotka tapahtuu luopuessasi myrkyllisestä ihmissuhteesta - katso lista

13.07.2018 19:45 - Emmi Moilanen

Myrkyllisestä ihmissuhteesta luopuminen vapauttaa energiaa, joka kannattaa kanavoida esimerkiksi harrastuksiin, työntekoon ja omaan hyvinvointiin.

Myrkyllinen suhde kuluttaa energiaa ja saa aikaan sen, että murheet ja laskenut mieliala saattavat ottaa vallan elämästä. Olipa kyseessä sitten parisuhde tai henkisesti kuormittava ystävyyssuhde, on hyvä oppia tunnistamaan omat rajansa. Älä jää kiinni ihmiseen, jonka seurassa olo ei tunnu hyvältä.

Your Tango -sivusto listasi positiiviset muutokset, jotka tapahtuvat elämässä silloin, kun päästää irti myrkyllisestä ihmissuhteesta.

8 hyvää asiaa:

1. Sinulla on enemmän aikaa uppoutua mielenkiinnon kohteisiisi ja herättää eloon vanhat harrastuksesi.

2. Suhteesi perheeseen ja läheisiin ystäviisi vahvistuu. Huomaat, että ympärilläsi on paljon ihmisiä, jotka rakastavat sinua ja välittävät kuulumistasi.

3. Opit arvostamaan jälleen pieniä onnistumisia ja iloja elämässä.

4. Myrkyllisen ihmissuhteen päätyttyä on hyvä ottaa riittävästi aikaa toipumiseen. Nyt sinulla on aikaa panostaa niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin.

5. Olet itsenäisempi kuin aiemmin ja huomaat, että selviät myös yllättävistä tilanteista omin neuvoin.

6. Havaitset herkemmin myös muiden henkilöiden tuskan, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä. Vertaistuen antaminen on voikin nopeuttaa henkistä toipumista.

7. Kun aikaa ja energiaa ei kulu enää murehtimiseen, saatat huomata työtehosi kasvaneen ja tämä voikin tehdä hyvää urallesi.

8. Huomaat sietokykysi kasvaneen ja hallitset nykyään stressaavat tilanteet paremmin.

Lue myös: Kyllästyttääkö sinkkuus? 10 hyvää puolta, jotka sinkkuelämä tuo mukanaan

Lue myös: Missä vaiheessa avioliittoa petetään todennäköisimmin? Naisilla ja miehillä ero

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat